Retta Plus -palvelut

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Isännöitsijä Raisioon/Turkuun

Retta Plus -palvelut tuovat kiinteistöille säästöjä ja jopa tuhansien eurojen tuloja

Retta Plus palvelut ovat valmiiksi konseptoituja palveluita ja etuja, joita sinun on halutessasi helppo ottaa käyttöön. Nämä palvelut sopivat niin pienille asunto-osakeyhtiöille kuin suurille kiinteistöyhtiöillekin. 

Palvelut helpottavat kiinteistösi hallintaa, parantavat turvallisuutta ja tuottavat taloyhtiöllesi säästöjä. Parhaimmillaan ne voivat myös tuottaa taloyhtiöllesi lisätuloja. 

Taloyhtiösi voi säästää tuhansia euroja ja ansaita jatkuvia tuloja. 

Tutustu Retta Plus -palveluihin

Ilmanvaihdon optimointipalvelu

Pelastuslaki 379/2011 13 § määrittelee, että ilmanvaihtolaitteet on pidettävä kunnossa. Rakennuksen omistajan, haltijan ja toiminnanharjoittajan on yleisten tilojen, koko rakennusta palvelevien järjestelyjen sekä huoneiston haltijan hallinnassaan olevien tilojen osalta huolehdittava, että ilmanvaihtokanavat ja -laitteet on huollettu ja puhdistettu siten, että niistä ei aiheudu tulipalon vaaraa.

5G-tukiasemien hallinnointipalvelu

Olemme yhdessä Digita Oy:n kanssa tuotteistaneet laadukkaan avaimet käteen -palvelun, jossa kiinteistön tuottamattomia neliöitä saadaan hyötykäyttöön ja joista taloyhtiö saa myös tuloja.

Retta Isännöinti. Iloinen mies työpöydän äärellä

Kiinteistöveropalvelu

Kiinteistöveropalvelu tarjoaa mahdollisuuden löytää kiinteistöverotuksen osalta säästöpotentiaalia sekä hakea mahdollisesti kiinteistövero palautuksia verohallinnolta. Tarkastuksen tekee kiinteistöverotuksen erityisasiantuntija.

Leikkipaikka taloyhtiössä. Retta Isännöinti. Pieni poika leikkii lasten leikkipaikalla ja hymyilee kameralle.

Leikkipaikkojen turvatarkastus- ja huoltopalvelu

Leikkipaikkojen tarkastus- ja huoltopalvelu pitää sisällään lakisääteiset turvatarkastukset sekä huolto-, varaosa- ja suunnittelupalvelut. Palvelu on saatavissa valtakunnallisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Paloturvallisuus Retta Isännöinti. Äiti ja kouluikäinen poika katsovat sammutuspeiton käyttöä yhdessä.

Paloturvapalvelut

Pelastuslaki ja muut säädökset asettavat rakennusten omistajille velvoitteita huolehtia paloturvallisuudesta ja arvioida sekä poistaa paloriskit. Rettan asiakkaille suunnatun kiinteistöjen paloturvallisuuspalvelun avulla voidaan varmistaa, että kiinteistöjen paloturvallisuuteen liittyvät lakisääteiset velvoitteet ja vaatimukset saatetaan kuntoon.

Kosteusvauriopalvelu

Kivirakenteisten rakennusten kuivatusjärjestelmä, joka poistaa kapillaarisen kosteuden aiheuttamat haitat pitämällä rakenteet pysyvästi kuivina. Ratkaisu soveltuu vanhoihin rakennuksiin, uudiskohteisiin, pientaloihin ja yksittäisiin huoneistoihin.

Hissi- ja liukuporraskonsultointipalvelu

Palvelulla saat puolueetonta tietoa mm. hissin uusimisen vaihtoehdoista. Toteutamme myös kilpailutuksen ja urakan valvonnan.

nainen-tabletin-kanssa.

Energiatodistuspalvelu

Lakisääteinen energiatodistus perustuu kokonaisvaltaiseen energialaskentaan, jossa huomioidaan rakennuksen rakenteiden ja järjestelmien ominaisuudet. Todistus antaa rakennukselle energiatehokkuusluokan. Energiatodistusta käytetään esim. ARA- tukea haettaessa.

Kiinteistön lämmitystavan kustannusvertailu– ja aurinkoenergian kannattavuuslaskelma

Palvelu tuottaa puolueettoman ja selkeälukuisen lämmitystapavertailuraportin, hankesuunnitelman, sekä tuloksien läpikäynnin asiantuntijan johdolla.

Radonmittauspalvelu toimitila- ja asuinkiinteistöille

Radon on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen kaasu, joka kulkeutuu sisäilmaan maaperästä. Se on Suomessa myös toiseksi yleisin keuhkosyövän aiheuttaja tupakoinnin jälkeen. Sisäilman radonpitoisuudet Suomessa ovat maailman korkeimpia.

Säteilylaki edellyttää: Radonmittaus tulee suorittaa koko Suomessa työtiloissa, jotka ovat kokonaan tai osittain maanpinnan alapuolella sekä ensimmäisen kerroksen tiloissa, mikäli työpaikka sijaitsee mittausvelvoitekunnassa tai postinumeroalueella. Myös soraharjulla sijaitsevat työpaikat tulee mitata koko Suomessa.

Sähkönsiirtomaksujen optimointipalvelu

Palvelun avulla asiakkaalla on mahdollisuus saada säästöjä sähkönsiirtokuluissa.

Säästöä haetaan sähkönsiirtolaskun joka komponentista. Erityisesti palvelu soveltuu kohteille jossa sähkönvuosikulutus ylittää 50 MWh.

RomuNouto-palvelu

Palvelun avulla varmistetaan, että kiinteistöjen jätepisteille kertyvät, sinne kuulumattomat romut hoidetaan pois. Näin jätehuoltoon sekä turvallisuuteen liittyvät lakisääteiset vaatimukset, jotka ovat taloyhtiön vastuulla, tulevat hoidettua helposti. Palvelu lisää tutkitusti asukas- ja vuokralaisviihtyvyyttä.

PTS 10/36-palvelu

Palvelu sisältää puolueettoman asiantuntijan tekemän PTS-suunnitelman, sen yhteenvedon läpikäynnin ammattilaisen johdolla ja ehdotuksen mahdollisten tulevien kunnossapitohankkeiden järkeistämisestä talo- tai kiinteistöyhtiön strategian ja etujen mukaisesti. Palvelu on räätälöitävissä kiinteistön tarpeiden mukaisesti, jolloin vältytään turhilta kustannuksilta. PTS-raportti pitää sisällään merkittävimmät poikkeamat ja korjaustarpeet sekä alustavan aikataulun ja kustannusennusteen.