Tee ilmoitus

Erilaisten ilmoitusten tekeminen hoituu kätevästi OmaRettassa.

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus taloyhtiölle tulee tehdä OmaRettassa  Muuttoilmoitus tulee lain mukaan tehdä aina, kun muuttaa pysyvästi asunnosta toiseen tai kun tilapäinen oleskelu toisessa osoitteessa kestää yli kolme kuukautta. Muuttoilmoitus tulee tehdä myös Postille ja maistraatille.

Remontti-ilmoitus

Remontti-ilmoitukset tulee tehdä OmaRettassa. Remontti-ilmoitus eli lain mukainen osakkaan kunnossapito- ja muutostyöilmoitus vaaditaan asunnossa tehtävistä kaikista sellaista muutoksista, jotka saattavat vaikuttaa rakennuksen rakenteisiin tai naapurihuoneistoihin, talon eristyksiin, taloon asennettuihin vesi-, sähkö-, kaasu- tai vastaaviin johtoihin tai ilmanvaihtojärjestelmään.

Vikailmoitus

Kiireettömät vikailmoitukset teet helpoiten OmaRettassa. Voit ilmoittaa esimerkiksi kylmästä patterista tai muusta ei-akuuttia toimea vaativasta. Suuremmista vahingoista, kuten vesivahingosta, tulee olla välittömästi yhteydessä huoltoyhtiön päivystykseen.

Ilmoita tilinumero

Mikäli olet sopinut isännöintitoimistosi kanssa maksusuorituksesta (esim. palautettava vastike tai hallituksen kokouspalkkio), voit tallentaa tilinumerosi meille helposti sähköisellä lomakkeella. Siirry ilmoittamaan tilinumerosi >