Paloturvapalvelut

Paloturvallisuus Retta Isännöinti. Äiti ja kouluikäinen poika katsovat sammutuspeiton käyttöä yhdessä.

Pelastuslaki ja muut säädökset asettavat rakennusten omistajille ja As Oy:n hallituksille velvoitteita huolehtia paloturvallisuudesta ja arvioida sekä poistaa paloriskit. Uuden vain Rettan asiakkaille suunnatun kiinteistöjen paloturvallisuuspalvelun avulla voidaan varmistaa, että kiinteistöjen paloturvallisuuteen liittyvät lakisääteiset velvoitteet ja vaatimukset saatetaan kuntoon, nyt ja tulevaisuudessa.

Jotta kiinteistönne paloturvallisuus- ja riskikartoitus ei jäisi kustannuksista kiinni, olemme hinnoitelleet palvelut erittäin kilpailukykyisesti palveluiden laadusta tinkimättä.

Palvelun sisältö lyhykäisyydessään:

  1. Kiinteistön paloturvallisuuden riskitarkastus sovituin 12 kk, 24 kk tai 36 kk väliajoin.  Kiinteistöstä riippuen asiantuntija käy läpi ja tarkastaa jopa 242 eri asiakohtaa.
  2. Sisältää riskiraportin ja kustannusarvion mahdollisista korjaustarpeista.
  3. Oikeus hyödyntää kaikki korjaus- ja huoltohinnoitteluedut koko sopimuskauden ajan.
  4. Lisäksi palveluun sisältyy pelastussuunnitelman digitointi ja päivitys.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Asiakastarina

Kaksi iloista miestä nauraa kerrostaloasunnon pihapiirissä. Retta isännöinti

“Pelastussuunnitelman päivittäminen johti konkreettisiin toimenpiteisiin taloyhtiön turvallisuusasioiden parantamiseksi”

Isännöitsijä Matti Halonen

Ota yhteyttä myyntiimme

Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Niko Laine
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi