Löydä kannattava sijoitusasunto Rettan asiantuntijoiden avulla

Kun suunnittelet uuden sijoitusasunnon hankkimista, saat meiltä kullanarvoisia neuvoja asunnon ja alueen valintaan. Huoneistokeskuksen välittäjät ympäri Suomen tuntevat tarkasti kaupunkinsa asuinalueet ja pystyvät arvioimaan, onko löytämäsi asunto kannattava sijoituskohde. Voit myös tehdä ostotoimeksiannon ja jättää sopivan sijoitusasunnon etsinnän kokonaan välittäjän huoleksi.

Vuokravälittäjän neuvoilla hankit vuokralaisia kiinnostavan asunnon oikealta alueelta

Vuokra-asunnon hakijoita kiinnostavan kohteen löytäminen vaatii paikallistietoa ja näkymän asuntojen menekkiin. Tarjoamme sinulle maksutonta, markkinatietoon pohjautuvaa neuvontaa, joka auttaa löytämään hyvän ja kannattavan sijoitusasunnon. Kerromme alueen markkinatilanteesta sekä arvioimme asunnon vuokratasoa ja tuottoa. Meiltä saat tietoa alueen vuokra-asuntotilanteesta ja siitä, kuinka nopeasti vuokrasopimuksen voi toivoa syntyvän. 

Seuraamme tarkkaan myös kaavoitusta. Siksi meillä on tiedossamme, millaisia asuntoja, palveluita tai liikenneyhteyksiä eri alueille on suunnitteilla tulevina vuosina.

Ostotoimeksianto tuo ulottuvillesi asuntoja, joita muut eivät ole vielä nähneet

Kun käytät aikasi mieluummin muuhun kuin asuntonäytöissä käymiseen, ostotoimeksianto on oikea valinta. Huoneistokeskuksen ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjät etsivät sinulle toiveidesi mukaisen, turvallisen ja kannattavan sijoitusasunnon. Voit rajata etsintää tietylle asuinalueelle, kadulle tai jopa yksittäiseen taloyhtiöön, ja välittäjä kartoittaa puolestasi asuntojen omistajia ja heidän myyntihalujaan.

Ostotoimeksianto saa liikkeelle myyjät, jotka vasta harkitsevat asuntonsa myymistä. Näin pääset tekemään ostopäätöksen rauhassa ennen kilpailevia ostajia. Lisäksi Huoneistokeskukselle myyntiin tulevia asuntoja tarjotaan ensimmäisenä ostotoimeksiannon tehneille asukkaille.

Lue lisää ostotoimeksiannosta Huoneistokeskuksen verkkosivuilta