Rettan Kiihdyttämö

Innovaatioita ja kokeilukulttuuria

Luomme uusia palveluita asumiseen ja työskentelyyn

Retta on edelläkävijä kiinteistötoimialalla ja haluamme uudistaa toimialaa rohkeasti. Rettan Kiihdyttämössä kehitetään kiinteistötoimialan vetovoimaisimpia uusia palveluita hyödyntäen teknologian, datan ja yhteistyökumppanuuksien mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on luoda parhaita omistamisen, asumisen ja työskentelyn kokemuksia sekä uutta asiakaslähtöistä liiketoimintaa.  

Lauri Leinon ja kiihdyttämön esittäytyminen

Kumppaniksi Kiihdyttämöön?

Tehdään yhdessä asumisesta, työskentelystä ja kiinteistön omistamisesta helpompaa, sujuvampaa ja arvoa tuottavaa

Etsimme jatkuvasti kumppaneita, joilla on luovia ideoita ja innovatiivisia ratkaisuja palveluidemme kehittämiseen. Voimme tarjota start-upeille, kehittäjille tai miksei isommallekin yritykselle innostavaa yhteistyötä ja yhdessä onnistumisen mahdollisuuksia.

Kuulemme mieluusti uusista ideoista, teknologioista ja palveluratkaisuista, joilla voimme tuoda mielenrauhaa asiakkaillemme. Jos haluat olla mukanamme uudistamassa kiinteistöalaa, ole yhteydessä!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

lauri.leino@retta.fi
Lauri Leino | LinkedIn

Millaisia kumppaneita haemme?

  • Innostunut kehitysyhteistyöstä
  • Uutta kiinteistötoimialalla hyödynnettävää teknologiaa
  • Asumiskokemus, kiinteistön omistajan palvelut, kiinteistötoimialan verkoston palvelut

Meitä kiinnostavat luovat ratkaisut, joilla asumisesta, työskentelyn kokemuksesta ja kiinteistön omistamisesta tehdään helpompaa, sujuvampaa ja arvoa tuottavaa. Keskustelemme mielellämme toimijoiden kanssa, joilla on jo mietittyjä ideoita, aihioita tai konsepteja kiinteistöalan kehittämiseen.

Mitä tarjoamme kumppaneillemme?

  • Osaamista ja sparrausta ratkaisun kehittämiseen
  • Mahdollisuuden päästä kokeilemaan konsepteja kanssamme asiakasrajapinnassa
  • Mahdollisuuden yhteiskehittämiseen

Toimintatapamme on avoimen sparraava ja keskusteleva, ja otamme asiantuntijamme ja asiakkaitamme mukaan kehitykseen.

Rettan Kiihdyttämö on väylä päästä kokeilemaan ja kehittämään ratkaisuja yhteistyössä meidän ja asiakkaidemme kanssa. Parhaimmat konseptit syntyvät tiiviissä yhteistyössä uusia toimintamalleja kokeillen. 

Ajan hermolla olevia palveluita

Rettan Kiihdyttämössä innovoidaan uusia palveluja asiakkaiden käyttöön.

– Kiihdyttämö sai alkunsa, kun havaitsimme, että aivan uusia asioita ei usein pystytä tekemään osana operatiivista liiketoimintaa. Kiihdyttämössä on sallittua kokeilla ja oppia, Lauri Leino kertoo.

Asiakkaille tulokset näkyvät ajan hermoilla olevina pal­veluina. Kiihdyttämössä on kehitetty esimerkiksi Rettan vakuutuspalvelut sekä vastuullisuuteen ja rakennuttamiseen liittyviä pal­veluja. Kiihdyttämön tuotos on myös Ador-lainankilpailutuspalvelu, jonka avulla taloyhtiöt voivat kilpailuttaa lainansa aiempaa tehokkaammin.