Pohjoismaiden suurin, mutta paikallisin

Keitä me olemme?

Retta on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palveluita ja ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa. 

Retta-konserniin kuuluvat Suomessa Retta Isännöinti, Retta Management ja Huoneistokeskus. Ruotsin liiketoiminnoista vastaa Retta Sverige. 

Asiakkaitamme ovat asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöt, kiinteistö-, asunto- ja toimitilakohteiden yksityiset ja julkiset omistajat ja käyttäjät sekä rahastoyhtiöt, pankit ja monet muut kiinteistösektorin toimijat sekä kuluttajat.

Yhteistä kaikille konserniyhtiöillemme on asiakaskokemuksen merkitys palveluiden ja tuotteiden kehittämisessä. Parempaa asiakaskokemusta rakennetaan panostamalla asiakaslähtöiseen palvelutuotantoon, aktiivisen palvelukulttuurin kehittämiseen ja vahvaan ammattitaitoiseen toimintaan. Haluamme olla oman alamme asiakaspalvelun edelläkävijä. 

Retta-konsernissa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa, ja konsernin liikevaihto on noin 130 miljoonaa euroa. Rettan omistaa pohjoismainen pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV.

Mihin uskomme

Visiomme on luoda parempaa asumista ja kiinteistövarallisuutta asiakkaillemme. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat ratkaisut kaikissa asunnon ja kiinteistöjen myyntiin, ostamiseen, vuokraamiseen ja hallintaan liittyvissä kysymyksissä. Haluamme olla kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitysalan suunnannäyttäjänä.

Rettan strategian tukipilarit ovat kasvu, asiakaskokemus ja kilpailukyky. Kasvua haemme selkeillä maantieteellisillä panostuksilla, rekrytoinneilla sekä liiketoimintajärjestelyillä ja yritysostoilla.

Alan parasta asiakaskokemusta rakennamme asiakaslähtöistä kulttuuria juurruttamalla sekä henkilöstöä kouluttamalla ja toimintamalleja uudistamalla.

Konsernin kilpailukyky syntyy vahvoista brändeistä, ihmisten ja prosessien hyvästä johtamisesta sekä mahdollisuudesta panostaa tulevaisuuden työkaluihin.

Rettan arvot ovat onnistumme yhdessä, uudistamme rohkeasti ja toimimme vastuullisesti.

Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Yhtiöt

Retta management logo tummanvihreä

Retta Management

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Toimimme valtakunnallisesti eri puolilla Suomea yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on muun muassa asunto- ja toimitilakiinteistöjen yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä, rahastoyhtiöitä, pankkeja ja muita alan toimijoita. Palveluitamme ovat ylläpidon johtaminen, asuntovuokraus- ja taloushallintopalvelut sekä toimitilavälitys ja arviointipalvelut. Kuluttaja-asiakkaita asunnon vuokraamiseen liittyvissä asioissa Retta Management palvelee Retta Asuntovuokraus -brändillä.

Retta Isännöinti logo tummanvihreä

Retta Isännöinti

Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä. Toimimme 40 paikkakunnalla Suomessa 700 asiantuntijan voimin. Erilaisia taloyhtiöitä palveluidemme piirissä on noin 6700 pitäen sisällään noin 150 000 kotia ja yli 400 000 asukasta.  Tarjoamme asiakkaillemme hyvää ja laadukasta palvelua paikallisesti lähellä asiakasta sekä mittavan asiantuntemuksen ja resurssit taloyhtiöiden käyttöön. Asiakastyytyväisyys on Retta Isännöinnin toiminnan perusta. Mittaamme asiakkaidemme saamaa palvelua jatkuvasti, ja teemme säännöllisesti toimenpiteitä tarjotaksemme alan parhaan asiakaskokemuksen.

Huoneistokeskus pienempi logo

Huoneistokeskus

Huoneistokeskus on kiinteistönvälitysalan uranuurtaja, joka toi nykymuotoisen kiinteistönvälityksen Suomeen. Edelläkävijänä kehitämme toimintaamme ja koko toimialaa tämän päivän sekä tulevaisuuden tarpeisiin. Huoneistokeskus on jo vuodesta 1953 ollut mukana monen suomalaisen elämän tärkeimmässä kaupassa. Olemme kiinteistönvälitysalan ehdoton ammattilainen, ja suurin osa välittäjistämme on suorittanut LKV-tutkinnon. Koko toimintaamme ohjaavat arvomme aktiivisuus, ammattitaito ja asiakastyytyväisyys, joiden mukaan kehitämme liiketoimintaamme.

Retta logo

Retta Sverige

Vuonna 2007 perustettu Retta Sverige toimii Ruotsissa tarjoten kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille ja kiinteistöjen vuokralaisille. Retta Sverigen palveluksessa työskentelee yli 130 asiantuntijaa yhteensä noin 30 paikkakunnalla. Yrityksen toiminnassa korostuvat vahva asiantuntijuus, henkilökohtainen palvelu ja asiakaskokemuksen merkitys. Retta osti Hestian helmikuussa 2017.

Retta, tutustu yritykseen. Mies katsoo ison rakennuksen ikkunasta ulos ja haaveilee.

Missiomme

Missiomme on tehdä asuntojen ja kiinteistöjen myynnistä, ostamisesta, vuokraamisesta ja hallinnasta helpompaa, kestävämpää, kannattavampaa ja vastuullisempaa.

Visiomme

Visiomme on olla pohjoismaisen kiinteistötoimialan johtava, vahvasta sisäisestä kulttuuristaan ja arvoistaan tunnettu edelläkävijä. Luomme innovatiivisia ratkaisuja ja kehitämme uusia palveluita tarjotaksemme parhaita asumisen ja työskentelyn kokemuksia sekä tähän päivään että tuleville sukupolville.

Johtoryhmä

Kari Virta Toimitusjohtaja Retta Oy
Kari Virta
Toimitusjohtaja
Retta Group Oy
Katariina Lindholm
Henkilöstöjohtaja
Sebastian Krapf Talousjohtaja retta.fi
Sebastian Krapf
Talousjohtaja
Lauri Leino
Lauri Leino
Johtaja, Uudet palvelut
Thomas Pimenoff Brändi- ja viestintäjohtaja retta.fi
Thomas Pimenoff
Brändi- ja viestintäjohtaja
Marina Salenius Liiketoimintajohtaja Huoneistokeskus Oy
Marina Salenius
Liiketoimintajohtaja
Huoneistokeskus Oy
Andres Gylling retta isännöinti
Anders Gylling
Liiketoimintajohtaja
Retta Isännöinti
Minna Toiviainen Liiketoimintajohtaja Retta Management
Minna Toiviainen
Liiketoimintajohtaja
Retta Management
Marthon Linda Chief Expansion and Sustainability Office kuva retta.fi
Linda Marthon
Chief Expansion and Sustainability Officer
Retta
Cecilia Nilsson Retta Sverige Ab Maajohtaja, Retta kuva
Cecilia Nilsson
Retta Sverige AB, Liiketoimintajohtaja
Retta Sverige

Yhteystiedot

Retta Group Oy
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
+358 (0)20 780 3780

Huoneistokeskus Oy
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
+358 (0)20 780 3750

Retta Management
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
+358 (0)20 780 3760

Retta Asuntovuokraus
+358 (0)20 780 3770

Retta Isännöinti
Valimotie 9-11, 00380 Helsinki
+358 (0)10 228 1100

Retta Sverige
Tegnérgatan 8, 111 40 Stockholm Sverige
+46 8-120 322 00