Radonmittauspalvelu toimitila- ja asuinkiinteistöille

Radonmittauspalvelu toimitila- ja asuinkiinteistöille

Radon on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen kaasu, joka kulkeutuu sisäilmaan maaperästä. Se on Suomessa myös toiseksi yleisin keuhkosyövän aiheuttaja tupakoinnin jälkeen. Sisäilman radonpitoisuudet Suomessa ovat maailman korkeimpia. Syynä korkeisiin radonpitoisuuksiin rakennuksissa ovat rakennustapa, ilmasto ja geologiset olosuhteet.

Säteilylaki edellyttää: Radonmittaus tulee suorittaa koko Suomessa työtiloissa, jotka ovat kokonaan tai osittain maanpinnan alapuolella sekä ensimmäisen kerroksen tiloissa, mikäli työpaikka sijaitsee mittausvelvoitekunnassa tai postinumeroalueella. Myös soraharjulla sijaitsevat työpaikat tulee mitata koko Suomessa.

Radonongelmat ovat lähes aina korjattavissa

  • Radonaltistusselvitys suoritetaan STUKin hyväksymillä mittalaitteilla.
  • Mittaukset on tehtävä aikavälillä 1.9 -31.5. Mittauksen kesto 2 kk.
  • Tyypillisimmät korjauskohteet ovat pientaloja.

Ongelmatilanteissa tilanteenpurku kohdekiinteistössä sisältäen asiantuntijan ratkaisuehdotuksen tilanteen korjaamiseksi.

Retta Plus -toimivuustakuu

Korjaustoimenpiteiden luotettavuus varmistetaan varmistusmittauksella ja mahdolliset takuukorjaukset sisältyvät palveluun.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Person placeholder image
Niko Laine
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi