Hissi- ja liukuporraskonsultointipalvelu

Hissiturvallisuuslain mukaan hissin tai liukuportaan haltijan on huolehdittava siitä, että hissin pysymiseksi jatkuvasti turvallisena laaditaan huolto-ohjelma hissin huoltamiseksi määrävälein. Hissin haltija vastaa myös siitä, että huolto-ohjelmaa noudatetaan. Haltijan on myös huolehdittava siitä, että laitteille tehdään määräaikaistarkastukset lain mukaisesi.

Hankintapalvelumme on tuotteistanut palvelukokonaisuuden kokonaisvaltaiselle hissi- ja liukuporraskonsultointipalvelulle, joka on helposti käyttöönotettavissa tästä hetkestä eteenpäin.

Käytössä olevan hissin turvallisuudesta vastaa hissin haltija. Hissin haltija, eli omistaja, on käytännössä rakennuksen omistaja ja haltija, joita edustavat asunto-osakeyhtiöissä hallituksen puheenjohtaja ja isännöitsijä (Tukes).

Taloyhtiöissä tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että vastuu kuuluu taloyhtiön hallitukselle, joka usein delegoi käytännön huoltotoimenpiteet isännöitsijälle.

Huom, palvelu ei ole vielä valtakunnallinen vaan rajoittuu toistaiseksi alueellisesti Jyväskylästä etelään.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Niko Laine
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi