Monipuolisia kiinteistöalan tehtäviä

Töihin Rettalle. Monipuolisia kiinteistöalan tehtäviä

Retta työpaikkana

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimitarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Töihin meille

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kiinteistönvälityksen ja kiinteistöjohtamisen alalla. Konsernin palveluksessa Suomessa ja Ruotsissa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen osaajia, kuten isännöitsijöitä, kiinteistönvälittäjiä, asiakkuuspäälliköitä, arviointiasiantuntijoita, vuokravälittäjiä, ict-osaajia sekä taloushallinnon osaajia. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille.

Lue tarkemmin Rettasta työpaikkana ja tutustu uratarinoihimme. Avoimet työpaikkamme löydät alta. Jos meillä ei ole juuri tällä hetkellä toiveitasi vastaavia tehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit myös aktivoida työpaikkavahdin.

Uratarinat

Digipalvelupäällikkönä Rettan Digikehitystiimissä työskentelevä Heli Jalava on pitkän linjan rettalainen. Tulevaisuudessa Heli haluaa sukeltaa vielä syvemmin kehityksen pariin, hankkia lisää alan koulutusta ja kehittää myös itseään.

Heli Vesala, Digipalvelupäällikkö, Retta

Simon työssä parasta on vapaus, sillä hän pitää siitä, että voi luoda omat aikataulunsa. Välillä hän tekee pidempää ja välillä lyhyempää päivää, tilanteen mukaan.

Simo Sompajoki, yksikönpäällikkö, Retta Management

Tea tykkää työskennellä Rettalla, koska käytössä ovat parhaat mahdolliset työkalut ja taustatukena iso konserni. Lisäksi työilmapiiri on rento ja avulias; kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja työntekijöistä välitetään. Parasta Tean työssä onkin toimiston hyvä henki ja asiakkaat, jotka kiittävät hyvin tehdystä työstä.

Tea Vaara, isännöitsijä, Retta Isännöinti

Ira Iso-Sipilä, palvelupäällikkö, Taloushallintopalvelut Retta

Iran mukaan Rettan taloushallintopalvelut sopii työpaikaksi henkilölle, joka on avoin uusille asioille ja joka haluaa työskennellä modernissa, kehittyvässä yrityksessä, jossa on iso tiimi ja työyhteisö tukena. Tehtävissä tarvitaan hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta.

Ira Iso-Sipilä, palvelupäällikkö, Taloushallintopalvelut

Timo Hartikainen, kokonaisarkkitehti Retta

Timon mielestä Rettassa parasta ovat ihmiset, hyvä meininki sekä kova kehitys ja tekemisen tahto. Hänen työssä parasta on edellisten lisäksi myös se, ettei samanlaista päivää ole ja työ on sopivan haastavaa.

Timo Hartikainen, Kokonaisarkkitehti

Netta Maki uratarina

Retta Managementin arviointikonsultointi tiimissä työskentelevän Netan mielestä työympäristö on kaikin puolin todella inspiroiva! Lisäksi iso talo tarjoaa äärettömästi mahdollisuuksia, joten kaikille löytyy varmasti jotain mielenkiintoista hommaa.

Netta Mäki, analyytikko, Retta Management

Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus ja työharjoittelupaikat

Nainen katsoo ikkunasta ulos ja hymyilee kauniissa toimistossa retta.fi

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole kokemustasi ja osaamistasi vastaavia avoimia tehtäviä, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kun täytät tiedot lomakkeelle huollellisesti liitetiedostoineen, autat meitä tutustumaan sinuun paremmin jo rekrytointiprosessin alkumetrillä.

Toimistossa-tyokaverit-keskustelevat-ajankohtaisista-asioista-retta.fi

Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille ja meillä työskentelee jatkuvasti harjoittelijoita ympäri Suomen. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi. Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet. Olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopiva harjoittelupaikka löytyy.

Kiinteistöalan ammattilaiseksi. Kiinteistöalan ammattilainen esittelee asiakkaille uutta potentiaalista liiketilaa. Retta.fi

Kiinnostavatko kiinteistöalan uramahdollisuudet?

Tiesitkö, että kiinteistöala tarjoaa monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä ja että alan työllisyysnäkymät ovat hyvät? Asiantuntijamme ovat koonneet oppaan kaikille teille, jotka miettivät uraa kiinteistöalalla.