Monipuolisia kiinteistöalan tehtäviä

Retta työpaikkana

Retta tarjoaa työpaikan, jossa saat kehittyä, ottaa vastuuta ja muuttaa kiinteistötoimialan tulevaisuutta. Työskentelemällä Rettalla pääset osaksi ammattitaitoista ja kehitysmyönteistä työyhteisöä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Yhdessä tekemisessä annetaan tilaa ilolle ja toistemme arvostukselle. Teemme työtä vastuullisesti ja suurella sydämellä. Valtakunnallisena yrityksenä tarjoamme vaihtelevia työtehtäviä, mahdollisuuden haluamallesi urapolulle sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Panostamme siihen, että viihdyt meillä. Meillä on liukuva työaika ja etätyömahdollisuus, jotta työn ja yksityiselämän yhdistäminen olisi mahdollisimman jouhevaa. Huolehdimme hyvinvoinnistasi tarjoamalla taukojumppia, lounas- ja virike-edun sekä kattavan työterveyshuollon. Koska olemme iso konserni ja teemme yhteistyötä yli liiketoimitarajojen, apua ja tukea on aina saatavilla osaavilta ja ammattitaitoisilta kollegoilta.

Miksi töihin Rettalle?

Rettalaisten uratarinoita

Rettalle voit tulla töihin monenlaisilla taustoilla ja meillä on monipuolisia tehtäviä tarjolla.

Töihin meille

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä kiinteistönvälityksen ja kiinteistöjohtamisen alalla. Konsernin palveluksessa Suomessa ja Ruotsissa työskentelee noin 1 600 asiantuntijaa.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen osaajia, kuten isännöitsijöitä, kiinteistönvälittäjiä, asiakkuuspäälliköitä, arviointiasiantuntijoita, vuokravälittäjiä, ict-osaajia sekä taloushallinnon osaajia. Tarjoamme myös harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille.

Retta on yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta arvostava työyhteisö, jossa kohtelemme toisiamme ja asiakkaitamme arvostavasti. Kannustamme kaikenlaisia henkilöitä hakemaan meille töihin ja toivotamme tervetulleiksi kaikki sukupuoli-identiteetit, eri-ikäiset sekä kulttuuri- ja vähemmistöryhmät.  Uskomme, että kun voi olla töissä oma itsensä, pääsee paremmin hyödyntämään koko potentiaaliaan. Noudatamme kaikessa päätöksenteossa ja toiminnassamme syrjimättömyyden periaatetta ja pyrimme tukemaan erilaisten taustojen ja näkökulmien tuomaa rikkautta organisaatiossamme.

Lue tarkemmin Rettasta työpaikkana ja tutustu uratarinoihimme. Avoimet työpaikkamme löydät alta. Jos meillä ei ole juuri tällä hetkellä toiveitasi vastaavia tehtäviä, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Voit myös aktivoida työpaikkavahdin.

Arvomme

Onnistumme yhdessä

Yhteistyö sekä asiakkaidemme kanssa onnistuminen takaavat meille yhteisen menestyksen. Luotamme toisiimme ja toimintamme perustuu toistemme kunnioittamiseen.

Uudistamme rohkeasti

Meille on tärkeää, että jokainen meillä työskentelevä voi kokea ammatillista ylpeyttä työstään. Uudistamme rohkeasti osaamistamme, toimintaamme ja toimialaamme asiakkaan tarpeet edellä. Meillä on kyky, halu ja lupa tehdä asioita paremmin.

Toimimme vastuullisesti

Kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaa vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Avoimet työpaikat

TehtäväKaupunkiHae viimeistään
IsännöitsijäRovaniemi26.7.2024
KiinteistönvälittäjäJyväskylä14.8.2024
KiinteistöpäällikköHelsinki14.8.2024
Avoin hakemus16.3.2025
Avoin hakemus harjoitteluun9.3.2025

Rettalla työskentely mahdollistaa jatkuvan oppimisen

Avoin hakemus ja työharjoittelupaikat

Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole kokemustasi ja osaamistasi vastaavia avoimia tehtäviä, voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä mikäli kiinnostustasi ja osaamistasi vastaava tehtävä löytyy. Kun täytät tiedot lomakkeelle huollellisesti liitetiedostoineen, autat meitä tutustumaan sinuun paremmin jo rekrytointiprosessin alkumetrillä.

Tarjoamme harjoittelupaikkoja mm. kiinteistöalan ja taloushallinnon opintoja suorittaville opiskelijoille ja meillä työskentelee jatkuvasti harjoittelijoita ympäri Suomen. Pyrimme siihen, että suurin osa harjoittelijoistamme myös työllistyy meille harjoittelun päätteeksi. Kerrothan hakemuksessasi myös tarkemmin opinnoistasi sekä mille ajanjaksolle harjoittelupaikkaa haet. Olemme sinuun yhteydessä mikäli sinulle sopiva harjoittelupaikka löytyy.