Luotettavaa ja mutkatonta isännöintiä

Me pidämme huolta taloyhtiöstänne. Tarjoamme isännöintipalveluita taloyhtiösi kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Retta Isännöinnin asiakkaana saat enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiösi käyttöön. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä.

6 syytä valita vahva kumppani

Olemme lähellä

Palvelemme paikallisella osaamisella, valtakunnallisen organisaation tukemana.

Paljon tietotaitoa

Tarjoamme luotettavaa erikoisosaamista perusisännöinnin lisäksi.

Kustannussäästöjä

Mahdollistamme 10 000 kiinteistön ostovoiman yksittäisen taloyhtiön käyttöön – mahdollisuus tuntuviin kulusäästöihin

Tiedolla johtaminen

10 000 taloyhtiön datan ja asiakaspalautteen yhdistämisellä luomme edellytyksiä proaktiiviseen ja tietopohjaiseen toimintaan – asiakkaan hyödyksi.

Toiminnan läpinäkyvyyttä

Digitaalinen OmaRetta tuo läpinäkyvyyttä taloyhtiön talouteen ja tapahtumiin paikasta ja ajasta riippumatta. Asiointi OmaRettassa on vaivatonta

Ainutlaatuiset palvelut

Maan laadukkaammat ja edullisimmat Retta Plus -lisäpalvelut helpottavat elämää ja mahdollistavat taloyhtiölle jopa ylimääräisiä tuloja.

Isännöintipalvelumme sisältää

Taloyhtiön hallinto

Taloyhtiön hallinnosta huolehtimiseen kuuluvat esimerkiksi hallitus- ja yhtiökokoukset, sopimusten hallinta, vakuutukset, talouden suunnittelu sekä erilaiset juridiset kysymykset.

Asumisen palvelut

Asumisen palvelut pitävät sisällään asukastiedottamisen, esimerkiksi autopaikkojen, avainten ja saunavuorojen hallinnan sekä vika- ja muuttoilmoitukset.

Kiinteistön hoito

Kiinteistön hoitaminen tarkoittaa kiinteistön pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman tekoa, päivittäisestä korjaus- ja kunnossapitotoiminnasta huolehtimista sekä esimerkiksi projektien valvomista.

Taloyhtiön talous

Taloyhtiön taloudesta huolehtiminen tarkoittaa yhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä huolehtimista sekä talousseurannan ja raportoinnin hoitoa. Lisäksi huolehdimme vastike-, vuokra- ja ostoreskontrasta sekä esimerkiksi lainanhallinasta.

Isännöinnin
lisäpalvelut

Asiakkaanamme saat suunnitelmallisuutta taloyhtiösi isännöinnin hoitoon sekä huolenpitoa koko taloyhtiön elinkaaren ajan. Kattavien peruspalveluiden lisäksi tarjoamme taloyhtiöille erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita. Lisäpalveluista voidaan räätälöidä taloyhtiöllenne tarpeiden mukainen kokonaisuus, jotka voivat tuoda yhtiöllenne merkittäviä säästöjä ja parhaimmillaan jopa tuloja.

OmaRetta-palvelu taloyhtiölle

OmaRetta-palvelu on Rettan sähköinen palvelukanava vuokralaisille asumisen asioiden hoitoon. OmaRetta on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla — myös kännykällä.

OmaRetta-palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla joko mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla. Tämän jälkeen kirjautuminen onnistuu rekisteröitymisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla.

Lue asiakkaidemme kokemuksia

Taloyhtiön talous pelastui – kiitos valveilla olleen isännöinnin ja hallituksen

Kun taloyhtiön maakaasulämmityksen laskut olivat vajaassa vuodessa yli kaksinkertaistuneet, as.oy. Nummelan Harjutie päätti siirtyä ilma-vesilämpöpumpun käyttöön. Tehokkaan toiminnan ansiosta taloyhtiö selvisi hyvin pienillä säröillä energian hintojen noususta.

Lainamarginaali tipahti tuntuvasti – näin se onnistui helsinkiläisessä taloyhtiössä 

Kun kustannukset alkoivat nousta, töölöläisen taloyhtiön hallitus halusi kääntää kaikki kivet, jotta säästöjä saataisiin. Taloyhtiö päätti kilpailuttaa lainansa uudella Ador-palvelulla. Tulokset yllättivät positiivisesti: lainan marginaali putosi kolmasosaan alkuperäisestä.

“Tärkeintä on aktiivinen yhteydenpito ja asioiden pohtiminen yhdessä”

Hallituksen puheenjohtaja Timo Juurikko

Huittisissa sijaitseva as.oy. Vehnä-Hovi pistettiin muutaman vuoden aikana teknisesti täysin uuteen uskoon – taloyhtiössä uusittiin niin lämmitysmuoto, lukostot kuin pihakin. Asennettiinpa taloon jälkiasennuksena myös uudet hissit.