RettaLiving

Kiinteistöpalveluiden konsepti tuo laatua asumiseen

Kiinteistön suunnitelmallinen huolto on avainasemassa asukkaiden viihtyvyyden ja taloyhtiön arvon säilymisen kannalta. Monissa taloyhtiöissä kiinteistönhoitoon liittyy kuitenkin paljon kysymyksiä: Mitä kiinteistönhuoltosopimuksemme sisältää? Mistä näen huoltosuunnitelmat ja toteutuneet tehtävät? Maksammeko palvelusta liikaa? 

RettaLiving tuo selkeyttä taloyhtiön kiinteistöhuoltoon ja lisää asumismukavuutta. RettaLiving kartoittaa palvelutarpeet, määrittää vaaditun palvelutason ja etsii niiden perusteella taloyhtiöille parhaat kumppanit kiinteistöhuoltoon. 

Palvelukonsepti perustuu alueen taloyhtiöiden yhteiskilpailutukseen. Kun taloyhtiöiden ostovoima yhdistetään ja kiinteistönhuoltopalveluita kilpailutetaan suuremmalla joukolla, pystytään varmistamaan palveluiden kilpailukykyinen hinnoittelu, palvelun laadusta ja monipuolisuudesta tinkimättä.  

Kilpailutuksen perusteella tuotetaan tarjousvertailu taloyhtiöille, ja kunkin taloyhtiön hallitus tekee itsenäisen valinnan huoltokumppanista. RettaLiving-palveluun kuuluu myös digitaalisen huolto-ohjelman käyttöönotto sekä toiminnan seuranta ja laadunvarmistus. 

Hyödyt taloyhtiölle

  • Kiinteistö saadaan suunnitelmallisesti hoidetuksi 
  • Alueellisen yhteiskilpailuttamisen kustannussäästöt
  • Kiinteistön arvo säilyy ja kehittyy
  • Kustannukset ennustettaviksi ja hallintaan
  • Hallitukselle näkymä suoritettuihin toimenpiteisiin 
  • Alueelliset kumppanit ja kokonaispalvelu tutun isännöitsijän avulla

Yhteiskilpailutus Joensuussa toi 25% edullisemmat huoltokustannukset taloyhtiöille

Keväällä 2023 joukko joensuulaisia taloyhtiöitä osallistui RettaLivingin yhteiskilpailutukseen, jossa kilpailutettiin paikallisia huoltoyhtiöitä. Kilpailutuksella taloyhtiöiden huoltosopimusten kuukausihintoihin saatiin noin 25 prosentin säästöt, mikä tarkoittaa viiden vuoden ajalta jopa 100 000 euron säästöjä. Taloyhtiöt antoivat kiitosta paitsi RettaLivingin kautta saavutetuista säästöistä, myös uusien huolto-ohjelmien selkeydestä.  

Vaikka Joensuun kilpailutuksessa saatiin merkittäviä säästöjä, kilpailutusta ei ratkaissut se, ketkä toimijoista olivat halvimpia vaan laatu ratkaisi. RettaLivingin tiimi arvioi yhdessä isännöitsijän kanssa, ketkä toimijat pystyvät parhaiten tuottamaan laadukasta kiinteistöhuoltoa ja siivousta alueen taloyhtiöille.  

RettaLiving nyt Turussa ja Rovaniemellä

RettaLiving on palvelukonsepti, jota tarjotaan eri alueiden taloyhtiöille vaiheittain. Joensuun onnistumisten myötä tuomme konseptin elokuussa 2023 Turkuun ja Rovaniemelle. Nyt turkulaisilla ja rovaniemeläisillä taloyhtiöillä on mahdollisuus osallistua vastaavaan yhteiskilpailutukseen Joensuussa toteutetun kilpailutusmallin (huoltosuunnitelma, palvelukuvaus, sopimuspohjat) mukaisesti.  

Kysy lisää!

Panu Paanila
Business& Sales Dev Representative