Asiantuntijapalvelut vastuulliseen ja tuottavaan kiinteistöliiketoimintaan

Retta Managementin tärkein tehtävä on pitää huolta kiinteistöomaisuudestanne ja siitä, että sille asetetut tuottotavoitteet täyttyvät. Hoidamme omaisuuttanne kuin omaamme ja autamme teitä tekemään päätöksiä, joilla kiinteistöjenne arvo kehittyy tulevaisuudessakin suotuisaan suuntaan.

Kaksi mieskolleegaa ja yksi nainen juttelevat iloisesti pöydän ääreellä seisoen kahvit käsissään Retta

Taatusti laadukasta palvelua: Retta Managementilla ISO 9001 -sertifikaatti jo vuodesta 2015

ISO 9001 -sertifikaatti on maailman tunnetuin laatu- ja johtamisjärjestelmä, jonka ytimessä ovat selkeästi kuvatut prosessit ja niiden jatkuva kehittäminen. Retta Managementin toiminta perustuu laadukkaisiin palveluihin ja niiden jatkuvaan kehittämiseen, ja palvelumme ovatkin olleet ISO 9001 -sertifioituja jo vuodesta 2015 alkaen. Asiakkaillemme toimintamme korkea laatu ilmenee jo asiakaslupauksessamme: ”Hoidamme omaisuuttasi kuin omaamme”.

Tutustu palveluihimme

Arviointipalvelut Retta Management. Nainen ja mies toimistossa käymässä läpi raportteja.

Arviointipalvelut

Kokeneet ja osaavat arviointiammattilaisemme arvioivat luotettavasti erilaisten kaupallisten kohteiden arvot päätöksenteon tueksi.

Espoon kerrostalo asuinalue kaunis ruska

Asuinkiinteistön johtaminen

Näkemyksellinen kiinteistöjohtaminen varmistaa ennustettavan tuoton asuntosalkkunne koko elinkaaren ajan.

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Asuntovuokraus

Rettan laaja markkinatuntemus, ennakoivat toimenpiteet ja vuokravälittäjien ammattitaito takaavat asuinkiinteistöillenne korkeat käyttöasteet, laadukkaat vuokralaiset ja toivotun tuoton.

Rakennuttamispalvelut Retta Management

Rakennuttamispalvelut

Aikaa ja vaivaa säästyy, kun annatte Rettan hoitaa rakennushankkeenne. Rakennuttamispalvelumme tarjoavat käyttöönne vankan kokemuksen ja laaja-alaisen asiantuntemuksen rakennuttamisen eri osa-alueista.

Nainen katsoo ikkunasta ulos ja hymyilee kauniissa toimistossa retta.fi

Talous- ja raportointipalvelut

Kiinteistöomaisuutesi voi hyvin ja tuottaa, kun sen taloutta hallitaan kiinteistöalan erityispiirteet ja lainsäädäntö tuntien. Teet parempia päätöksiä, kun raportointi ei ole vain ikkuna menneeseen, vaan vahva näkymä tulevaan.

Toimitilakiinteistöjen johtaminen

Rettan tuella varmistatte kiinteistösijoituksenne ennustettavan tuoton ja arvonkehityksen vuosiksi eteenpäin.

Toimitilavuokraus-kuva-Retta-Management-palvelut

Toimitilojen vuokraus

Retta Managementin tuloksellinen toimitilavuokraus auttaa saavuttamaan toimitilakiinteistölle asetetut tavoitteet, asuinkiinteistöllenne korkeat käyttöasteet, laadukkaat vuokralaiset ja toivotun tuoton.

Hiilineutraalius kiinteistönomistajille

Vastuullisuuspalvelut

Energia- ja vesikustannukset muodostavat kiinteistön hoitokuluista merkittävän osan. Tavoitteenamme on pienentää näiden kustannusten osuutta edistämällä energian tehokasta käyttöä.

Meidan-visiomme.-Nainen-ja-mies-iloisesti-yhdessa-kirjoittaa-sopimusta.-Retta.fi

Johda tiedolla

 Proaktiivinen tiedolla johtaminen on mahdollista, kun datan perusteella voidaan ennakoida kassavirran muutoksia sekä heilahduksia vuokraustilanteessa. Kun tietoa yhdistellään eri lähteistä, avautuvat myös syy-seuraussuhteet ja tehokkaimmat toimenpiteet voidaan monistaa muihinkin kohteisiin.

Referenssit

”Erityisesti olemme olleet tyytyväisiä siihen, että asiakkuuttamme on johdettu systemaattisesti ja pitkäjänteisesti, siten, että yhdessä asetetut tavoitteet on saavutettu.”

Reetta Räsänen, Kiinteistöjohtaja, Lähi Tapiola Kiinteistövarainhoito Oy

Anton Takkavuori

”Olin hyvin vakuuttunut markkinaselvityksen ammattimaisesta otteesta. Jo kirjallinen markkinaselvitys oli hyvin monipuolinen sekä kattava, mutta lisäarvoa toi vielä Antonin pitämä esitys. Esityksen avulla selvitys sai vahvemman arvon ja merkityksen. Anton osasi korostaa kannaltamme merkittäviä asioita, esimerkiksi vuokramarkkinoiden vaikutusta alueen vetovoimaan. Tulen jatkossakin tarvittaessa tilaamaan markkinaselvitykset Rettan kiinteistöanalyytikko Anton Takkavuorelta.” 

Anneli Keränen, hankepäällikkö, Hoas

Värikkäitä taloja vierekkäin Helsingissä. Retta.fi

”Retta Managementin henkilöstö on erittäin ammattitaitoista läpi organisaation. Meistä tuntuu, että meitä kuunnellaan ja tarpeemme ymmärretään.”

Harri Palosaari, varainhoitaja, Elite varainhoito Oy