Projektinjohtopalvelut – Rettan kanssa vastuulliseen tulevaisuuteen

Rakentajat huomioliiveissä ja kypärissä käyvät läpi rakennussuunnitelmaa työmaalla retta

Helppoutta ja vaivattomuutta Retta Managementin projektinjohtopalvelulla

Aikaa ja vaivaa säästyy, kun annatte Rettan huolehtia rakennushankkeenne projektinjohdosta. Projektinjohtopalvelumme tarjoavat käyttöönne vankan kokemuksen ja laaja-alaisen asiantuntemuksen rakennuttamisen eri osa-alueista. Päätäntävalta on aina teillä. Me kuuntelemme, opastamme, ohjaamme ja toteutamme vastuullisesti toiveidenne mukaan.

Lähdemme heti alusta alkaen viemään projektia eteenpäin kohti tavoitteita tiiviissä yhteistyössä kanssanne. Asiantuntijamme keskustelevat kanssanne mahdollisista vaihtoehdoista ja tarjoavat tueksenne pitkän kokemuksen tuomaa kokonaisvaltaista näkemystä ja ennakointia hankkeen kaikissa vaiheissa.

Varmistamme, että rakennushankkeenne onnistuu ja etenee sujuvasti aina tarvekartoituksesta hankkeen toteutukseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Säästätte aikaa ja vaivaa, kun me hoidamme puolestanne projektinjohdon eri osa-alueet aikataulussa ja budjetissa.

Halutessanne voitte myös valita erikseen Rettan projektinjohdon palveluja tai niiden osia ja yhdistellä niitä tarpeenne mukaan. Tällöin räätälöimme yhdessä juuri teidän rakennushankkeeseenne parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Rakennuttaminen Retta management. Lasinen ja moderni toimistotalo.

Palvelut

Hankkeet onnistuneesti maaliin

”Harva kiinteistönomistaja on rakennusalan ammattilainen, joka tuntisi rakennuttamiseen liittyvät sopimukset ja sääntelyn perinpohjaisesti. Rettalle taas on hankittu viime aikoina paljon rakennusalan erityisosaamista, joten pystymme auttamaan asiakkaitamme viemään suuremmatkin rakennusprojektit onnistuneesti loppuun ja ratkomaan matkan varrella eteen tulevia haasteita.”, projektinjohtopalveluita vetävä Jussi Mäkelä kertoo.

Ota yhteyttä

Jussi Mäkelä Yksikönjohtaja Rakennuttamispalvelut Person placeholder image
Jussi Mäkelä
Yksikönjohtaja, Projektinjohtopalvelut

Asiakaskokemuksia

nainen-tabletin-kanssa.

Haluatko tietää lisää rakennuttamispalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja rakennuttamisen asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.