5G-tukiasemien hallinnointipalvelu

Pieni tyttö katsoo tablettia kuulokkeet päässä ja hymyilee lattialla istuen. Vanhemmat istuvat tytön takana Retta

5G-verkkojen rakentaminen kiihtyy ja riittävän kapasiteetin saavuttamiseksi tarvitaan nykyistä kattavampi tukiasemaverkko. Tämä tarjoaa taloyhtiöille aivan uuden ansaintamahdollisuuden, kun kiinteistön tuottamattomat neliöt otetaan hyötykäyttöön. Vuokraamalla tilaa taloyhtiön katolta 5G-tukiasemalle, voi taloyhtiö alueesta riippuen saavuttaa jopa 1000-4000 euron vuokratulot vuodessa!

Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppanimme Digita Oy:n kanssa 5G-tukiasemien hallinnointipalvelun asiakasyhtiöillemme avaimet käteen -periaatteella.  Palvelu on asiakasyhtiöillemme maksuton.

Palvelun edut taloyhtiöllesi:

  • Kiinteistön tuottamattomia neliöitä saadaan tukiasemavuokrauksessa hyötykäyttöön, joista saadaan taloyhtiölle myös tuloja.​
  • Tukiasemalaitteiden vuokrasopimusten vuokrataso määritetään alueen ​hintatason mukaisesti.​
  • Tukiasemalaitteiden asentaminen kiinteistöön tapahtuu hallitusti yhteisesti sovitun prosessin, asennussuunnitelman sekä viranomaisohjeiden mukaisesti. ​
  • Vuokratulojen ja sähkönkulutuksen hallinnointi sisältyvät palveluun.​
  • Taloyhtiön asukkaat hyötyvät tukiaseman myötä parantuneen mobiili-infran tarjoamista laadukkaammista ja nopeammista yhteyksistä.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Laine
Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi