Vastuullisuus

Arvot ohjaavat toimintaamme, ja yksi Rettan kolmesta arvosta on ”Toimimme vastuullisesti”. Sen mukaisesti kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaavat vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Meille vastuullisuus tarkoittaa paitsi vastuuta ympäristöstä, myös vastuullisuutta arjessa ja toimintatavoissa. Meille tärkeät vastuullisuustoimet on koottu vuosittaiseen vastuullisuusraporttiimme. 

Olemme Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja kiinteistövälityksen asiantuntijapalvelukonserni. Noudatamme samoja toimintaperiaatteita ja jaamme yhteiset vastuullisuustavoitteet pohjoismaisella tasolla.

Tutustu vuoden 2023 vastuullisuusraporttiimme.

”Olen työskennellyt pohjoismaisella kiinteistöalalla lähes 20 vuotta. Mielestäni alalla on havaittavissa muutos, jonka myötä vastuullisuusnäkökulmia on alettu huomioida aiempaa voimakkaammin. Myös sidosryhmämme ovat yhä tietoisempia alamme energiankulutuksesta ja kasvihuonekaasupäästöistä.

Iloitsen myös siitä, että yritysten vastuullisuussuunnitelmat käsittävät nykyään myös yhteiskuntavastuun ja viisaan omistajaohjauksen. Nämä ovat olennaisia tekijöitä yritysten vastuulliselle ja pitkäjänteiselle toiminnalle.

Rettassa tavoitteemme on taata henkilöstömme ja asiakkaidemme tyytyväisyys sekä kannattava kasvu. Uskon vahvasti, että sisällyttämällä ESG- ja kestävyystekijät toimintamalliimme ja kaikkeen Rettan toimintaan voimme taata kestävää lisäarvoa asiakkaillemme sekä ylpeyttä ja sitoutumista henkilöstöllemme.

Haluamme tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaisia kestävyyspalveluja, ja pohjoismaisen lähestymistapamme ja maantieteellisen kattavuutemme ansiosta voimme vaikuttaa asiakkaisiimme, vuokralaisiimme, toimittajiimme ja rakennettuun ympäristöön positiivisesti.”

Linda Marthon
Chief Expansion and Sustainability Officer
Retta

Kuvassa ovat Rettan Katariina Lindholm ja Linda Marthon

Vastuullisessa yrityksessä työskentelee tyytyväinen henkilöstö

Rettan Katariina Lindholm ja Linda Marthon kertovat haastattelussa Rettan vastuullisuustavoitteista ja toimenpiteistä.