Vastuullisuus

Arvot ohjaavat toimintaamme, ja yksi Rettan kolmesta arvosta on ”Toimimme vastuullisesti”. Sen mukaisesti kannamme vastuuta huomisesta sekä yrityksenä että henkilökohtaisella tasolla. Valintojamme ohjaavat vastuu toisistamme, asiakkaistamme, ympäristöstä, yhteiskunnasta ja taloudellisesta menestyksestä. Toimintamme pohjautuu avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Meille vastuullisuus tarkoittaa paitsi vastuuta ympäristöstä, myös vastuullisuutta arjessa ja toimintatavoissa. Meille tärkeät vastuullisuustoimet on koottu vuosittaiseen vastuullisuusraporttiimme. 

Olemme Pohjoismaiden suurin kiinteistöjohtamisen ja kiinteistövälityksen asiantuntijapalvelukonserni. Noudatamme samoja toimintaperiaatteita ja jaamme yhteiset vastuullisuustavoitteet pohjoismaisella tasolla.

Tutustu vuoden 2022 vastuullisuusraporttiimme.

Linda Marthon

Laajentumisen ja kestävän kehityksen johtaja, Retta

”Olen työskennellyt pohjoismaisella kiinteistöalalla lähes 20 vuotta. Mielestäni alalla on havaittavissa muutos, jonka myötä kestävyysnäkökulmia on alettu huomioida aiempaa voimakkaammin. Myös sidosryhmämme ovat yhä tietoisempia alamme energiankulutuksesta ja kasvihuonekaasupäästöistä.

Iloitsen myös siitä, että yritysten kestävyyssuunnitelmat käsittävät nykyään myös yhteiskuntavastuun ja viisaan omistajaohjauksen. Nämä ovat olennaisia tekijöitä yritysten vastuulliselle ja pitkäjänteiselle toiminnalle.

Rettassa tavoitteemme on taata henkilöstömme ja asiakkaidemme tyytyväisyys sekä kannattava kasvu. Uskon vahvasti, että sisällyttämällä ESG- ja kestävyystekijät toimintamalliimme ja kaikkeen Rettan toimintaan voimme taata kestävää lisäarvoa asiakkaillemme sekä ylpeyttä ja sitoutumista henkilöstöllemme.


Haluamme tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaisia kestävyyspalveluja, ja pohjoismaisen lähestymistapamme ja maantieteellisen kattavuutemme ansiosta voimme vaikuttaa asiakkaisiimme, vuokralaisiimme, toimittajiimme ja rakennettuun ympäristöön positiivisesti.”