RomuNouto-palvelu

Palvelu on suunnattu kaikille asuinkiinteistöille sekä liike- ja toimitilakiinteistöille.

Palvelun avulla varmistetaan, että kiinteistöjen jäteasemille kertyvät sinne kuulumattomat romut hoidetaan pois. Näin jätehuoltoon sekä -turvallisuuteen liittyvät lakisääteiset asiakohdat,  joiden kunto- ja asianmukaisuus ovat yhtiön vastuulla, ovat jatkossakin kunnossa. Palvelun kaikki kuljetukset toteutetaan täysin hiilineutraalisti.

Palvelu lisää asukas- ja vuokralaisviihtyvyyttä.

Kiertotalous

Kaikki jätemateriaalit käsitellään ja lajitellaan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Näin varmistetaan, että materiaalit saadaan hyödynnettyä mahdollisimman tehokkaasti suomalaisessa raaka-aineteollisuudessa ja energiantuotannossa.


Palvelut

RomuNouto

Palveluun kuuluu valituin väliajoin jätteiden nouto jäteasemille kertyneistä jätteistä, joita ei oteta jäteauton kyytiin astiatyhjennyksien yhteydessä, kuten huonekalut, sohvat, elektroniikkaromut, renkaat yms.

Käynnin yhteydessä kierretään jäteaseman välitön lähiympäristö ja poistetaan myös siihen kerääntyneet ylimääräiset jätteet ja lisäksi jäteasemalla tehdään pikasiivous; roskapussien, pahvilaatikoiden ja isoimpien roskien nostaminen niille kuuluviin astioihin.

Hintaan sisältyy jätteenkäsittelymaksut. Huom. Maalit, liimat, liuottimet yms. vaaralliset jätteet veloitetaan erikseen toteutuneen painon mukaan.

Talkoolava

Palveluun kuuluu talkoolava kiinteistön pihalle 1-4 päiväksi. Talkoolavalle voi laittaa mm. huonekalut, patjat, vaatteet, polkupyörät, lastenvaunut, kalusteet, risut ja viherjätteet. Talkoolavalle ei saa laittaa vaarallisia aineita (maalit, öljyt, akut yms.), sähkö- ja  elektroniikkalaitteita eikä autonrenkaita.

Lisätuotteet tilattavissa talkoolavan kanssa:

– Sähkö- ja elektroniikkaromulle oma astia
– Talkoojätteistä muodostuvien CO2-päästöjen kompensointi

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Laine
Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi