Kaikki tarvitsemasi kiinteistöomaisuuden taloushallintopalvelut yhden oven takaa

Nainen ja mies hymyilevät toimistolla Retta

Huolehdimme omaisuudestasi vankalla kiinteistötoimialan kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Kiinteistöomaisuutesi voi hyvin ja tuottaa, kun sen taloutta hallitaan kiinteistöalan erityispiirteet ja lainsäädäntö tuntien. Teet parempia päätöksiä, kun raportointi ei ole vain ikkuna menneeseen, vaan vahva näkymätulevaan. Huolehdimme kumppaninasi omaisuudestasi kuin omastamme.  Nimeämme jokaiseen toimeksiantoon kokeneen controller-tasoisen henkilön yhteyshenkilöksesi. 

Nainen tietokoneen äärellä.

Kattava ja ajantasainen raportointi on tärkein näkymä omaisuutesi tilaan, olit sitten Suomessa tai ulkomailla. Räätälöidyt visuaaliset raportit nostavat esiin tarvitsemasi tiedon. Luotettava tieto mahdollistaa entistä paremman ja tarkemman analysoinnin. Nimetty controller huolehtii arkipäivän taloushallinnosta ja toimii myös tukenasi tiedon analysoinnissa.

Digitaalinen raportointi tuo tarvitsemasi tiedon käden ulottuville

Tietoa reaaliaikaisesti yhdellä silmäyksellä

Pääset itse reaaliaikaisesti käsiksi aineistoihin ja voit rauhassa porautua sinulle tärkeisiin lukuihin, kuten esimerkiksi tuloslaskelmaan, rent roll-vuokrantuottolaskelmiin ja ostolaskuille. Kun olet ulkoistanut meille taloushallinnon lisäksi kiinteistöjohtamisen, näet yhdellä silmäyksellä sekä taloudelliset tiedot että kiinteistöjesi teknisen datan. 

Ennustamme tulevaa

Haemme yhdessä kanssasi datasta syy-yhteyksiä, opimme menneestä ja ennustamme tulevaa. Saat jalostetumpaa taloushallintoa, joka keskittyy laadukkaan arkipäiväisen tekemisen lisäksi omaisuutesi kehittymiseen.

Kattava kiinteistöalan datapohja

Rettan laaja kiinteistötoimialan datapohja tarjoaa lisäksi vertailukelpoista tietoa omaa salkkuasi vastaavista verrokeista sekä paikkakunta- ja asuinaluekohtaista tietoa, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevia hankintoja.  

Arviointipalvelut Retta Management. Nainen ja mies toimistossa käymässä läpi raportteja.

Kokenut controller on korvaamaton apu arjessa ja päätöksenteossa

Ulkoistit sitten koko kiinteistöomaisuutesi taloushallintopalvelut tai osan siitä, saat meiltä aina yhteyshenkilöksesi oman controllerin, joka tuntee toimintasi ja koordinoi työtä sinulle nimetyn tiimin kanssa. 

Kumppani ja neuvonantaja

Yhteyshenkilösi on kokenut kiinteistöalan taloushallinnon ammattilainen, jolla on näkemystä sekä kykyä toimia sparrauskumppanina ja neuvonantajana.

Palvelua omalla kielelläsi

Jos toimit ulkomailta käsin, controller palvelee sinua tarvittaessa omalla kielelläsi Suomen tilanteen ja säädökset tuntien. Palvelukielemme ovat englanti, venäjä ja ruotsi.

Laaja taustatuki

Oman tiimisi taustalla toimivat Rettan yli 200 taloushallinnon ammattilaista, jotka takaavat, ettei toiminta pysähdy tai laatu kärsi poikkeustilanteissakaan.

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Kiinteistön taloushallintopalveluiden ulkoistusratkaisut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikael Strann kuva nettisivut Johtaja Talouspalvelut
Mikael Strann
Anu Ronkainen
Financial Services Lead, Business Controlling & Reporting
Jaana Roivainen
Financial Services Lead, Services
nainen-tabletin-kanssa.

Haluatko tietää lisää talouspalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja talousasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.