Tutustu Rettalaisten uratarinoihin

Timo Hartikainen, Kokonaisarkkitehti

Timon mielestä Rettassa parasta ovat ihmiset, hyvä meininki sekä kova kehitys ja tekemisen tahto. Hänen työssä parasta on edellisten lisäksi myös se, ettei samanlaista päivää ole ja työ on sopivan haastavaa.

Tea Vaara, isännöitsijä, Retta Isännöinti

Tean mielestä työilmapiiri on rento ja avulias; kaikki puhaltavat yhteen hiileen ja työntekijöistä välitetään. Parasta Tean työssä onkin toimiston hyvä henki. Tutustu Tean mielenkiintoiseen uratarinaan.

Simo Sompajoki, yksikönpäällikkö, Retta Management

Simon työssä parasta on vapaus, sillä hän pitää siitä, että voi luoda omat aikataulunsa. Välillä hän tekee pidempää ja välillä lyhyempää päivää, tilanteen mukaan. Tehtävissä tarvitaan hyvää paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta.

Emmi Kivistö, asiakkuuspäällikkö, Retta Management

Emmin mielestä kiinteistöala sopii ihan jokaiselle! Ala on laaja ja täällä riittää tekemistä. Lisäksi ala kehittyy jatkuvasti, jolloin erilaisista osaajista on pulaa. Meilläkin aukeaa kivaa tahtia uusia positioita eri tiimeistä, kun kasvamme ja kehitymme. 

Paavo Karlin, kehityspäällikkö, Retta Management

Rettassa Paavon mielestä parasta on se, että meillä tehdään koko ajan asioita paremmin ja mennään ketterämpään suuntaan sekä pidetään asiakas kaiken tekemisen keskiössä. ​​​​​​​Parasta Paavon työssä on sen monipuolisuus ja vaikutusmahdollisuudet.

Kesätyö käynnisti Jussi Pelto-Arvon uuden uran kiinteistöalalla

Vuokrausneuvottelijana työskentelevä Jussi Pelto-Arvo aloitti Retta-uransa kesätöissä vuonna 2021. Entinen jääkiekkoilija kiinnostui kiinteistöalasta liiketalouden opintojensa myötä ja päätti hakea silloiselle Realialle kesäksi töihin.

Kesätyö Retta Isännöinnin asiakaspalvelussa tarjosi syväsukelluksen kiinteistöalaan

Hallintotieteitä Tampereen yliopistossa opiskelevat Niko Ranta ja Emilia Valkeejärvi aloittivat kesätyöt Rettan isännöinnin asiakaspalvelussa toukokuussa 2022. Asiakaspalvelun vaihtelevat työt ja monipuoliset asiakaskohtaamiset olivat mieleen.

Tutustu Rettan monipuolisiin työtehtäviin

Millaista on kiinteistö- ja kauppakeskuspäällikön työ?

Kysyimme Retta Managementin Tommy Forsmanilta, mitä kiinteistö- ja kauppakeskuspäällikkön työnkuvaan kuuluu. Tutustu kiinteistö- ja kauppakeskuspäällikön työnkuvaan.

Teknisen isännöitsijän toimenkuva on monipuolinen

Teknisen isännöitsijän työpäivät ovat vaihtelevia, ja välillä työpäivän aikana voi selvitä asioita, jotka vaativat välittömiä toimenpiteitä ja priorisointia.

Isännöitsijän tehtävät ja osaaminen

Isännöitsijän ammatissa kiinteistöalan perusosaaminen on eduksi mutta ei välttämättömyys. Isännöintiala on nopeasti kasvava ala. Isännöitsijän tehtävät edellyttävät tuntemusta alaa säätelevistä laeista.

Mitä asiakkuuspäällikkö tekee työkseen?

Mikä on asiakkuuspäällikön tehtävä kiinteistöjohtamisen alalla. Tutustu Retta Managementin asiakkuuspäällikkö Taru Nurmen työnkuvaan.

Millainen on isännöitsijän työpäivä?

Kolme isännöitsijää kertoo, mitä työtehtäviä hallinnollisen ja teknisen isännöitsijän työnkuvaan kuuluu. Tutustu tyypilliseen isännöitsijän työpäivään.

Kirjanpitäjän työ

Kirjanpitäjä on talouden asiantuntija ja vastaa asunto-osakeyhtiön tulojen, menojen, varojen ja velkojen seurannasta.

Kiinteistösihteerin työ

Kiinteistösihteeri on kiinteistöalan ja asiakaspalvelun asiantuntija. Hän on isännöitsijän apu isännöintitoimistossa ja vastaa asiakaspalvelu- ja toimistotehtävistä.