Retta Plus -palvelut kiinteistönomistajille

Retta hallinnoi noin 10 000 kiinteistöä ympäri Suomen. Tuhansien kiinteistöjen ostovoima mahdollistaa sen, että voimme tarjota asiakkaillemme kattavien kiinteistöjohtamispalvelujen lisäksi kustannustehokkaita Retta Plus -lisäpalveluja.

Retta Plus -palveluiden avulla kiinteistönomistaja voi parantaa kiinteistöomaisuutensa vastuullisuutta, kasvattaa käyttäjätyytyväisyyttä sekä varmistaa kiinteistöomaisuuden arvonkehityksen. Lisäpalvelumme ovat valmiiksi kilpailutettuja palvelukokonaisuuksia, joiden käyttöönotto on vaivatonta. Asiakkuudestasi vastaava asiakkuus- tai kiinteistöpäällikkö kertoo mielellään lisää, ota yhteyttä!

Tutustu Retta Plus -palveluihin

Energiatodistus

Lakisääteinen energiatodistus perustuu kokonaisvaltaiseen energialaskentaan, jossa huomioidaan rakennuksen rakenteiden ja järjestelmien ominaisuudet. Todistus antaa rakennukselle energiatehokkuusluokan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

Leikkipaikka taloyhtiössä. Retta Isännöinti. Pieni poika leikkii lasten leikkipaikalla ja hymyilee kameralle.

Leikkipaikkojen turvatarkastukset ja huoltopalvelu

Leikkipaikkojen tarkastus- ja huoltopalvelu pitää sisällään lakisääteiset turvatarkastukset sekä huolto-, varaosa- ja suunnittelupalvelut. Palvelu on saatavissa valtakunnallisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

Radonmittauspalvelu toimitila- ja asuinkiinteistöille

Radon on hajuton, mauton ja väritön radioaktiivinen kaasu, joka kulkeutuu sisäilmaan maaperästä. Se on Suomessa myös toiseksi yleisin keuhkosyövän aiheuttaja tupakoinnin jälkeen. Suomessa sisäilman radonpitoisuudet ovat maailman korkeimpia.

Suomen säteilylaki edellyttää, että radonmittaus suoritetaan työtiloissa, jotka ovat kokonaan tai osittain maanpinnan alapuolella sekä ensimmäisen kerroksen tiloissa, mikäli työpaikka sijaitsee mittausvelvoitekunnassa tai postinumeroalueella. Myös soraharjulla sijaitsevat työpaikat tulee mitata koko Suomessa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

Kiinteistöveropalvelu

Kiinteistöveropalvelulla on mahdollisuus löytää kiinteistöverotuksesta säästöpotentiaalia sekä hakea mahdollisia kiinteistöveropalautuksia verohallinnolta. Tarkastuksen tekee kiinteistöverotuksen erityisasiantuntija.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

5G-tukiasemien hallinnointipalvelu

5G-verkkojen rakentaminen kiihtyy, ja riittävän kapasiteetin saavuttamiseksi tarvitaan nykyistä kattavampi tukiasemaverkko. Retta tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Digita Oy:n kanssa vaivattoman 5G-tukiasemien hallinnointipalvelun. Valjastamalla kiinteistön tuottamattomat neliöt hyötykäyttöön kiinteistönomistaja saa tuottoja.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

Paloturvallisuus Retta Isännöinti. Äiti ja kouluikäinen poika katsovat sammutuspeiton käyttöä yhdessä.

Paloturvapalvelut

Paloturvapalvelut auttavat ehkäisemään tulipaloja ja muita onnettomuuksia sekä varautumaan niihin. Paloturvapalvelut pitävät sisällään paitsi pelastussuunnitelman, myös muita palveluita kiinteistön käyttäjien turvallisuuden takaamiseksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi

Kosteusvauriopalvelu

Kivirakenteisten rakennusten kuivatusjärjestelmä, joka poistaa kapillaarisen kosteuden aiheuttamat haitat pitämällä rakenteet pysyvästi kuivina. Ratkaisu soveltuu vanhoihin ja uusiin rakennuksiin sekä yksittäisiin huoneistoihin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä rettaplus@retta.fi