Asiakaspalvelun yhteystiedot

Kuinka voimme auttaa?

Nainen ja mies juovat kahvia sohvalla muuttolaatikoiden keskellä Retta

Asuntovuokraus

Löydä asiointikanavat sekä yhteystiedot vuokra-asujille, vuokra-asunnon etsijöille sekä yksityisille vuokranantajille.


Isännöinti

Löydä asiointikanavat ja yhteystiedot isännöimiemme taloyhtiöiden osakkaille, asukkaille ja hallituksen jäsenille. Mikäli et ole vielä asiakkaamme, voit jättää meille tarjouspyynnön.

Nainen tietokoneen äärellä.

Kiinteistöjohtamisen palvelut

Retta Management tarjoaa kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille sekä kiinteistöjen vuokralaisille. Katso yhteystietomme!

Tutustu palveluihimme

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Etsi itsellesi uusi vuokrakoti

Tutustu Suomen laajimpaan vuokra-asuntovalikoimaamme.

Tutustu Rettan isännöintipalveluihin

Isännöintipalveluita jo yli 50 vuoden kokemuksella. Retta isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Isännöimme noin 120 000 kotia ympäri Suomen. Tutustu palveluumme.

Löydä luotettava vuokralainen asuntoosi

Asunnon laittaminen vuokralle on helppoa ja turvallista, kun kokenut välittäjä etsii luotettavat vuokralaisehdokkaat. Vuokrataso määritellään markkinatiedon pohjalta, jolloin sinä ja asukas olette tyytyväisiä. 

Rakennuttaminen Retta management. Lasinen ja moderni toimistotalo.

Tutustu kiinteistöjohtamisen palveluihin

Tarjoamme kiinteistöomaisuuden hallintaan ja johtamiseen liittyviä asiantuntijapalveluita kiinteistösijoittajille, käyttäjäomistajille ja kiinteistöjen vuokralaisille. Yhdistämällä ihmiset, osaamisen ja tiedon varmistamme kiinteistöjen arvon kehityksen ja helpotamme kiinteistöjen käyttäjien arkea.

Isä kattaa lounasta kahdelle lapselle ja he ovat juuri aloittamassa ruokailun kauniissa kodissaan puisen pöydän äärellä Retta

Asuntojen myynti ja ostaminen

Unelmien ja kotien yhdistäjä. Autamme sinua myymään asuntosi ja löytämään uuden kodin. Tutustu myytäviin asuntoihimme ja varaa aikaa ilmaiseen asunnon arviointiin.