Ilmainen vuokra-arvio

mies-ja-tietokone-valoisassa-toimitilassa-retta.fi_

Mietitkö mitä asunnostasi saisi vuokraa? Tai kiinnostaako sijoitusasunnon hankinta? Me autamme vuokratason määrittelemisessä antamalla ilmaisen vuokra-arvion.  Asuntovuokrauksen ammattilaiset kertovat sinulle vuokratason sekä arvion asuntosi vuokrasta.  

Vuokran suuruuteen vaikuttavat muun muassa asunnon sijainti, kunto, ominaisuudet, ikä ja yleinen markkinatilanne. Kokeneilla asiantuntijoillamme on vahva paikallinen tuntemus ympäri Suomen ja pystymme antamaan luotettavan arvion vuokra-asuntojen kysynnästä ja vuokratasosta alueilla joissa toimimme.

Palvelemme yksityissijoittajia toiminta-alueillamme, jotka löydät ota yhteyttä -osion toimistolistauksesta poislukien pääkaupunkiseutu, jossa emme tarjoa palveluita yksityissijoittajien asuntovuokraukseen. 

Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä.

Tiesithän, voit myös jättää asuntosi vuokrauksen hoidettavaksemme. Hoidamme vuokrauksen alusta loppuun ja saat asunnollesi vaivattomasti hyvän ja luotettavan vuokralaisen. Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.

Täytä lomake ja pyydä vuokra-arvio

Kyllä kiitos! Haluan saada Retta Managementin ajankohtaisia uutisia ja tapahtumakutsuja sähköpostitse.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.