Rettan laadukkaat isännöintipalvelut huolehtivat taloyhtiöstäsi

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Retta Isännöinti tuottaa sujuvaa isännöintiä valtakunnallisesti, paikallisesti ja digitaalisesti ammattitaitoisen palvelutiimin voimin. Kun taloyhtiösi on Rettan osaavissa käsissä, taloyhtiön talous pysyy hallinnassa, hallinto toimii moitteettomasti ja niin asumisen asiat kuin tekniset palvelutkin rullaavat jouhevasti.  

Retta Isännöinti on Suomen suurin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden isännöinnin palveluyritys. Isännöimme noin 120 000 kotia ympäri Suomen. 

Isännöintitapamme on hioutunut 50 toimintavuoden aikana ainutlaatuisen sujuvaksi ja yhteneväiseksi. Asuitpa sitten Hangossa tai Ivalossa, pystymme tarjoamaan taloyhtiöllesi täsmälleen samat laadukkaat ja kattavat isännöintipalvelut. Tunnemme paikalliset asuinolosuhteesi, ja alueesi parhaat osaajat kuuluvat yhteistyöverkostoihimme. 

Saat suuren toimijan edut käyttöösi: isännöinnin nettokustannukset jäävät pieniksi

Käytössämme on paljon vertailudataa eri alueiden asumiseen liittyvistä palveluista ja niiden kustannuksista, joten neuvottelemme niin pankkien, vakuutusyhtiöiden kuin palveluntarjoajienkin kanssa aina juuri sinun taloyhtiöllesi sopivimmat ja kustannustehokkaimmat tarjoukset ja palvelut.

Isännöinnin kulut pysyvät kurissa myös kattavien hankintapalveluidemme ansiosta: hankintasopimuksia tehostamalla tavoitteenamme on säästää taloyhtiöllesi vuosittain ainakin yhtä paljon rahaa kuin taloyhtiösi maksaa isännöintipalveluistamme. Rettan Hankinnan lisäarvopalveluiden ansiosta taloyhtiölläsi on myös mahdollisuus ansaita vuosittain jopa tuhansia euroja lisätuloja.

Isännöintipalvelut kattavat taloyhtiösi hallinnon, talouden, asumisen ja tekniset kysymykset

Vastaamme kokonaisvaltaisesti taloyhtiösi arjen sujuvuudesta ja pitkäjänteisestä suunnittelusta. Isännöintipalveluidemme ydin koostuu neljästä asiasta, joista kaikki kuuluvat automaattisesti palvelusopimukseemme.

Kattavan lisäpalvelutarjontamme ansiosta voimme myös räätälöidä isännöintipalveluitamme taloyhtiösi tarpeiden mukaan.

Erotumme alan muista palveluntarjoajista vahvalla juridisella ja teknisen isännöinnin osaamisella. Kokeile ilman riskiä – tarjoamme uusille asiakkaillemme tyytyväisyystakuun. Kokeile 6 kuukautta tyytyväisyystakuulla.

1. Huolehdimme taloyhtiösi hallinnosta

Pidämme huolen siitä, että taloyhtiösi hallitus- ja yhtiökokoukset järjestetään lain vaatimalla tavalla ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua kokouksiin myös sähköisesti. Huolehdimme puolestasi muun muassa hankintasopimusten hallinnasta, vakuutusten kilpailuttamisesta, talouden suunnittelusta ja erilaisten juridisten pulmien ratkomisesta.

2. Pidämme taloyhtiösi talouden hallinnassa

Talouspalvelumme ammattitaitoiset kirjanpitäjät huolehtivat jatkuvasti, ennakoivasti ja läpinäkyvästi taloyhtiösi kirjanpidosta, talousseurannasta, tilinpäätöksistä ja raporteista. Myös taloyhtiösi vastike-, vuokra- ja ostoreskontra sekä lainanhallinta ovat osaavissa hyppysissä. 

Käytössämme ovat markkinoiden parhaat taloushallinnan välineet, ja myös sinä saat jatkuvasti seurata taloyhtiösi talouden kehitystä OmaRetta-palvelussa.

3. Teemme asumisesta sujuvampaa

Tarjoamme käyttöösi ainutlaatuisen sähköisen OmaRetta-palvelukanavan, jonka kautta asumista ja taloyhtiötäsi koskevat viestit, tiedotteet, ilmoitukset ja varaukset liikkuvat näppärästi.

4. Tarjoamme teknisiä palveluita

Hoidamme taloyhtiösi muutostöiden käsittelyn kuten huoneistokohtaiset remontti-ilmoitukset, päivittäiset korjaustarpeet ja isompien remonttien projektinhoidon ja -valvonnan. Huolehdimme myös kiinteistösi pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman laadinnasta ja ajan tasalla pitämisestä ja tarjoamme käyttöösi mahdollisuuden seurata taloyhtiösi energiankulutusta. 

Mitkä asiat taloyhtiössäsi kuuluvat isännöitsijän ja mitkä huoltoyhtiön vastuulle? Lue lisää!

Isännöintimme ei lepää koskaan – palvelutiimi on aina käytettävissäsi

Rettan isännöitsijä ei koskaan pidä yksin huolta taloyhtiösi asioista vaan tutun isännöitsijäsi tukena on ammattitaitoinen isännöintipalvelutiimi. 

Tiimityömallin ansiosta taloyhtiösi isännöinti ei lepää silloinkaan, kun isännöitsijä lomailee: tekninen isännöitsijä, toimistoisännöitsijä, kirjanpitäjä, kiinteistösihteeri, hankinta-asiantuntija ja energia-asiantuntija pitävät taloyhtiösi pyörät jatkuvasti pyörimässä.

Palvelutiimi on olemassa sinua ja taloyhtiötäsi varten. Kun viestintä sinun ja isännöintipalveluiden välillä on sujuvaa ja läpinäkyvää, taloyhtiösi asiat hoituvat aina sovitulla tavalla ja sovitussa aikataulussa.

Retta Isännöinti vastaa nykyajan ja tulevaisuuden haasteisiin – taloyhtiösi parhaaksi

Me Retta Isännöinnissä seuraamme tarkasti isännöintialan kehitystä ja vastaamme ajan hengen haasteisiin. Olemme panostaneet erityisesti digitaalisiin palveluihimme, jotta saisit meihin yhteyden entistä nopeammin ja luotettavammin. 

OmaRetta-palvelukanava on taloyhtiösi hallituksen ja jokaisen asukkaan ainutlaatuinen viestintäkanava, jonka kautta hoituvat sähköisesti kaikki asumiseen ja isännöintiin liittyvät asiat.

Ammattitaitoinen henkilöstömme kouluttautuu jatkuvasti, jotta voimme palvella sinua ja taloyhtiötäsi niin arkisissa kuin kinkkisissäkin pulmissa. Isännöitsijämme huolehtivat taloyhtiöstäsi yhtä hyvin kuin omista kodeistaan – olemme taloyhtiösi puolella!

Isännöitsijätoimiston vaihtaminen on yllättävän helppoa. Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, ja laaditaan yhdessä taloyhtiöllesi räätälöity isännöintisopimus!

Miten kilpailuttaa ja valita isännöitsijä? Tutustu tästä maksuttomiin oppaisiimme.