Ilmanvaihdon optimointipalvelu

Pelastuslaki 379/2011 13 § määrittelee, että ilmanvaihtolaitteet on pidettävä kunnossa.

Rakennuksen omistajan, haltijan ja toiminnanharjoittajan on yleisten tilojen, koko rakennusta palvelevien järjestelyjen sekä huoneiston haltijan hallinnassaan olevien tilojen osalta huolehdittava, että ilmanvaihtokanavat ja -laitteet on huollettu ja puhdistettu siten, että niistä ei aiheudu tulipalon vaaraa.

Suomessa ilmanvaihdon alan asiantuntijoiden kesken elää sanonta ”Suomessa on puhdasta ulkoilmaa mutta rakennusten sisäilmasta ei sitten enää usein voida sanoa samaa”.

Ilmanvaihdolla vaikutetaan ratkaisevasti kiinteistön kuntoon ja siellä asuvien ja asioivien ihmisten terveyteen sekä viihtyvyyteen. Kokonaisuudessa oleellista on, että korvausilma tuotetaan terveellisiä reittejä puhtaana, suodatettuna sekä mahdollisimman hallitusti sisätiloihin.

Samalla, kun tehdään ilmanvaihtoon liittyviä parannuksia, pystytään usein optimoimaan merkittävästi kiinteistön energiankulutusta ja samalla pienennetään hiilijalanjälkeä. Auttaaksemme asiakkaitamme täyttämään lain velvoitteet ja samalla varmistamaan kiinteistön ilmanvaihdon sisäilman laadun, energiakulutuksen ja kiinteistön hiilijalanjäljen optimoinnin parhaalle mahdolliselle tasolle, tuotteistimme uuden Retta Plus palvelun.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Person placeholder image
Niko Laine
Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi