Todistukset ja laskelmat

Voit tilata haluamasi taloyhtiötä koskevat asiakirjat OmaRettasta. Voit valita, haluatko noutaa asiakirjat itse vai haluatko, että ne toimitetaan sinulle sähköpostitse tai postitse. Asiakirjat ovat maksullisia ja niiden tilaus- ja toimitusehdot löytyvät palvelusta.

Isännöitsijäntodistus

Isännöitsijäntodistuksesta käyvät ilmi keskeisimmät tiedot taloyhtiön historiasta, taloudesta, yhtiön kiinteistöistä ja niiden kunnosta sekä yhtiössä toteutetuista ja suunnitelluista korjauksista. Voit tilata isännöitsijäntodistuksen OmaRettasta. OmaRettan kautta tilaat isännöisijäntodistuksen nopeasti ja edullisesti. Isännöitsijäntodistuksen hinta on sähköpostilla tilattaessa 178,20€ ja OmaRettan kautta tilattaessa 150€, kun maksat tilauksen verkkomaksuna tai verkkolaskulla (yritysasiakkaat). OmaRettassa voit tehdä tilauksen myös kirjautumattomana käyttäjänä. 

Seuraavat tahot ovat oikeutettuja tilaamaan isännöitsijäntodistuksen:

  • Huoneiston osakkeenomistaja tai valtuutettu henkilö tai yhteisö
  • Osakkeita panttauksen nojalla hallussa pitävä
  • Kiinteistönvälittäjä, jolla on osakkeiden välitystä koskeva myynti- tai arviointitoimeksianto. Kiinteistönvälittäjät tilaavat isännöitsijäntodistuksen täältä.

Ote talokirjasta

Talonkirjaote toimitetaan tilaajalle joko kiinteistöhuoltoyhtiön tai isännöitsijätoimiston toimesta riippuen siitä miten kyseisessä kiinteistössä asiasta on sovittu.