Kiinteistöveropalvelu

Asiakaspalvelija puhuu asiakkaan kanssa puhelimessa ja samalla tarkastelee kohteen tietoja tabletista Retta

Tällä Retta Plus palvelulla tunnistetaan säästöpotentiaalit teidän rakennusten ja maapohjien kiinteistöverotuksesta sekä tehdään mahdolliset oikaisuvaatimukset veronpalautusten hakemiseksi.

Palvelu ei maksa teille mitään, mikäli palvelun tuloksena ette saa kiinteistöveronpalautuksia. Tämän palvelun avulla tulee kuitenkin varmistettua kiinteistöveron oikeellisuus.

Mikäli teidän yhtiönne saa kiinteistöverosta palautuksia niistä 50 % kotiutuu teidän yhtiöllenne ja verohallinnon päätöksen jälkeisten vuosien säästöistä 100 %.

Tätä palvelua ei kannata nyt olla käyttämättä, koska hyödyt teidän yhtiöllenne voivat olla todella suuret! Tee tilauspyyntö viimeistään 30.11.2023 mennessä, jotta saadaan varmistettua, että mahdolliset palautukset saadaan haettua myös tämän vuoden lopussa sulkeutuvalta 2020 vuodelta. Tämän vuoden puolella voidaan vielä oikaista 2020-2023 vuosien kiinteistövero.

Tilauspyynnön tehtyäsi saat sopimuksen allekirjoitettavaksi isännöitsijältäsi! 

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit myös kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit jättää tarjouspyynnön.

tilipalvelut pienille taloyhtiöille

Kiinteistöveropalvelu tilauslomake

Huom! Palvelu on ainoastaan Rettan asiakkaille.

Hallituksen puheenjohtaja tai jäsen
Haluan lähettää tilauspyynnön kiinteistöveropalvelusta

Lähettämällä lomakkeen olet hyväksynyt tilauksen ja annat meille luvan käsitellä tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.