Leikkipaikkojen turvatarkastus- ja huoltopalvelu

Leikkipaikkojen tarkastus- ja huoltopalvelu pitää sisällään lakisääteiset turvatarkastukset sekä huolto-, varaosa- ja suunnittelupalvelut. Palvelu on saatavissa valtakunnallisesti kilpailukykyiseen hintaan.

Leikkipaikkojen kunnossapito ja turvallisuus ovat kuluttajaturvallisuuslain mukaan leikkipaikan omistajan vastuulla, ja leikkipaikoista ei saa aiheutua vaaraa sen käyttäjille. Leikkipaikkojen ja leikkivälineiden on täytettävä niille asetetut turvallisuusstandardit. Suosituksena on tarkistaa leikkipaikat vähintään vuoden välein, erityisesti jos ne ovat aktiivisessa käytössä. Turvallisuustarkastusten suorittajan on oltava koulutettu ja hänellä täytyy olla voimassa oleva sertifikaatti tehtävään sekä syvempää osaamista leikkipaikkojen turvallisuudesta.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Laine
Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi