ESG ja energiankulutus haltuun Rettan vastuullisuuspalveluilla

Vastuullisuuspalvelut, Retta

Panosta vastuullisuuteen ja nosta kiinteistöjesi energialuku parhaalle mahdolliselle tasolle. E-lukua parantamalla säästät kiinteistöjen käyttökustannuksissa, täytät sääntelyvaatimukset ja tarjoat parempaa asiakaskokemusta vuokralaisillesi. Lopulta kaikki näkyy vastuullisena maineena, vakaana rahoituksena sekä hyvänä tuloksena viivan alla. 

E-luvun parantaminen vaikuttaa suoraan kiinteistöjesi vastuullisuuteen ja energiatehokkuuteen. Huolehdimme, että kiinteistöt ovat jatkuvasti parhaita versioita itsestään, jotta niiden kannattavuus ja houkuttelevuus paranevat ja pysyvät toivomallasi tasolla. 

Sen sijaan, että keskittyisit vain kulutuslukemien optimointiin, Retta auttaa sinua panostamaan vastuullisuuteen ja ESG:hen kokonaisuutena. Pidämme kulutuksen ja kulut järkevällä tasolla ja autamme kohentamaan olosuhteita kohteissasi kannattavasti. Sinä voit keskittyä tarjoamaan parasta mahdollista vuokralaissuhdetta asiakkaillesi. 

Kaunis maisemakuva katajannokka Helsinki Retta.fi

Rettan vastuullisuuspalvelut 

Rettan vastuullisuuspalvelut ovat erottamaton osa sitä, kuinka autamme kiinteistöjen omistajia menestymään. 

Teemme ESG-kokonaisuuden hallitsemisen helpoksi: kauttamme saat käyttöösi maan johtavia asiantuntijoita niin raportoinnin, sertifioinnin kuin talotekniikankin saralta. Varmistamme, että kiinteistösi eivät kuluta ylimääräistä energiaa ja että niiden käyttömukavuus pysyy aina korkealla. 

Sinun ei tarvitse pysytellä kartalla alati muuttuvassa sääntelyviidakossa, vaan saat vaivattomasti tarvitsemasi raportit jokaiseen tarpeeseen. Retta hallitsee vastuullisuustarpeesi osana ammattitaitoista kiinteistömanageerausta. 

Ota yhteyttä!

Nostetaanko kiinteistöjesi energiatehokkuus seuraavalle tasolle? Räätälöimme sinulle sopivimman kokonaisuuden energiajohtamisen ja raportoinnin palveluita. Retta pitää huolen, että vastuullisuus kattaa kaiken päätöksenteon ja arjen kiinteistöissäsi. 

Ari Taiponen, Vastuullisuuspalvelut Person placeholder image
Ari Taiponen
Johtaja, Vastuullisuuspalvelut
nainen-tabletin-kanssa.

Haluatko tietää lisää vastuullisuuspalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja vastuullisuus- ja energia-asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä. 

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.