Löydä unelmiesi vuokrakoti

Laajasta vuokra-asuntovalikoimastamme löydät sopivan kodin jokaiseen elämäntilanteeseen. Tutustu vapaisiin vuokra-asuntoihin ja jätä asuntohakemus.

Välittäjä käy läpi sopimusta kahden asiakkaan kanssa pöydän äärellä uusissa tiloissa Retta

Tarvitsetko apua vuokralaisen etsinnässä?

Asunnon laittaminen vuokralle on helppoa ja turvallista, kun kokenut välittäjä etsii luotettavat vuokralaisehdokkaat. Vuokrataso määritellään markkinatiedon pohjalta, jolloin sinä ja tuleva vuokralainen voitte olla tyytyväisiä. Teemme vuosittain 13 000 vuokravälityssopimusta. Laita asunto vuokralle Rettan vuokravälityspalvelua hyödyntäen ja säästät aikaa sekä vaivaa, kun koko vuokrausprosessi on alusta loppuun ammattilaisen hallinnassa.

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Löydä uusi vuokrakotisi jo tänään!

Suomen laajimmasta vuokra-asuntovalikoimastamme löytyy koti jokaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Löytäessäsi sinulle sopivan asunnon valikoimastamme, jätä meille ensin asuntohakemus ja ole sitten yhteydessä suoraan asunnon vuokrauksesta vastaavaan vuokravälittäjään. Mikäli tarpeisiisi sopivaa asuntoa ei löydy tällä hetkellä vapaana olevista, voit myös ilmoittautua asunnonhakijaksi jättämällä asuntohakemuksen.

OmaRetta -palvelu vuokralaiselle

OmaRetta-palvelu on Rettan sähköinen palvelukanava vuokralaisille asumisen asioiden hoitoon. OmaRetta on käytettävissä kaikilla päälaitteilla – myös kännykällä.

OmaRetta -palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla joko mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla, ja tämän jälkeen kirjautuminen onnistuu rekisteröitymisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla

Hyödyllisiä linkkejä vuokralaisille

Usein kysytyt kysymykset

Asiointiasi nopeuttamaan olemme koonneet vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Vuokrasopimuksen irtisanominen on vaivatonta sähköisesti.

Vinkkejä vuokralaiselle

Tutustu vuokra-asunnon hakemiseen, vuokrasuhteeseen sekä asumiseen liittyviin vinkkeihin.

Vapaat vuokra-asunnot

Vuokra-asuntovalikoimastamme löydät lähes tuhat vapaata kotia. Käy tutustumassa ja löydä omasi!

Vuokraa asunto verkosta

Mikäli tarpeisiisi sopivaa asuntoa ei ole juuri nyt vapaana, voit myös ilmoittautua asunnonhakijaksi täyttämällä asuntohakemuksen.

Ajankohtaista asumisesta