Sähkönsiirtomaksujen optimointipalvelu

Palvelun avulla asiakkaalla on mahdollisuus saada säästöjä sähkönsiirtokuluissa.

Säästöä haetaan sähkönsiirtolaskun joka komponentista. Erityisesti palvelu soveltuu kohteille jossa sähkönvuosikulutus ylittää 50 MWh.

Oleellisesti pystymme vaikuttamaan itse sähkönsiirtomaksuun. Kiinteistön sähkönkulutusdatan avulla lasketaan kohteelle optimaalisin sähkönsiirtotuote. Säästöä haetaan myös muilta osin, kuten perusmaksun ja sähköveron osalta.

Tämä palvelu toimitetaan asiakkaalle ’’avaimet käteen’’ mallilla, jossa palvelu kattaa kaikki käytännön toimenpiteet alusta loppuun raportointia myöten.

Asiakkaan valtuuttamana tehdään kaikki tarvittavat muutokset asiakkaan puolesta siirtoyhtiön/viranomaistahon suuntaan. Sähkönkäyttöpaikkoja voi olla kohteessa useita ja jokainen käyttöpaikka tarkistetaan erikseen.

Asiakkaalle riskitön palvelu

Palvelun laskutus perustuu asiakkaalle saatuun säästöön pohjautuen. Jos ei säästöjä – ei myöskään palvelusta aiheutuvia maksuja.

Toteutuneisiin säästöihin perustuva laskutus tapahtuu sovituin aikavälein (standardi 3kk). Laskun yhteydessä toimitetaan säästöraportti, josta käy ilmi kyseisen aikavälin aikana säästetty summa. Sopimuksen aikaväli on 24kk, jonka jälkeen toimeksiantosopimus päättyy ja toteutuneet säästöt kotiutuvat 100 % asiakkaan eduksi.Lisätietoja saat Rettan yhteyshenkilöltäsi; Isännöitsijältä,- Kiinteistö- tai Asiakkuuspäälliköltä.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Ota yhteyttä myyntiimme

Person placeholder image
Niko Laine
Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi