Rettan asiakkaana hyödyt valmiista yhteistyösopimuksista

Nainen-ja-mies-hymyilevat-poydan-aarella-tietokoneen-edessä

Olemme neuvotelleet asiakkaillemme parhaimmat vaihtoehdot

Tunnistamme taloyhtiösi mahdollisuudet säästöihin niin pienissä kuin isoissakin hankinnoissa. Olemme puolestasi vaativia: taloyhtiösi ansaitsee laadukkaimmat ja kustannuksiltaan edullisimmat yhteistyösopimukset luotettavilta toimijoilta! 

Kaunis aallonmuotoinen vuokratalo.

Laajat yhteistyösopimukset tuovat taloyhtiöllesi volyymietua 

Retta isännöi ja hallinnoi yhteensä noin 10 000 kiinteistöä ympäri Suomen. Suuri kiinteistömassa mahdollistaa sen, että voimme neuvotella saman hankintasopimuksen piiriin useita taloyhtiöitä. Keskitetyt puitesopimukset ovat kustannustehokkaita ja ne tuovat taloyhtiöllesi volyymietua.

Tunnistamme taloyhtiösi hankintatarpeet jo ennen kuin olet itsekään niistä tietoinen. Tämä johtuu siitä, että osaamme ennakoida taloyhtiöiden kausittaiset palvelutarpeet ja kilpailutamme sopimuksia säännöllisesti. Näin varmistamme hyvissä ajoin, että taloyhtiösi saa parhaat sopimukset ajankohtaisista hankinnoista.

Esimerkkejä yhteistyösopimuksista:

Vaihtomattopalvelu

Vaihtomattojen avulla pysäytetään kura, sepeli ja loska jo eteiseen, jolloin voidaan säästää siivouskuluissa ja parantaa kiinteistön viihtyisyyttä.

Hissihuolto- ja tarkastuspalvelu

Hissihuoltopalvelulla varmistetaan kiinteistön hisseille oikean laajuiset huoltotoimenpiteet. Lakisääteisellä hissitarkastuksella varmistetaan hissin toimintavarmuus ja turvallisuus.

Tuholaistorjuntapalvelu

Ammattimaisella tuholaistorjuntapalvelulla saadaan eri tilanteisiin sopivia tuholaistorjuntaratkaisuja kiinteistön tiloihin ja koteihin.

Vahinkosaneeraus

Varmista nopea ja laadukas vahinkoketjun hoito kartoituksesta ennallistamiseen.

Läpinäkyvää, eettistä ja nykyaikaista hankintapalvelua taloyhtiösi parhaaksi

Edellytämme valitsemiltamme yhteistyökumppaneilta korkeaa laatua, toimitusvarmuutta ja taloudellista vakautta. Kilpailutusprosessimme ovat läpinäkyviä, ja yhteistyökumppanimme sitoutuvat noudattamaan Rettan eettisiä ohjeita ja kestävän kehityksen periaatteita.

Rettan Hankinta huolehtii myös siitä, että yhteistyökumppanimme toimivat lakien ja asetusten mukaan. Yhteistyösopimukset tallennetaan sähköiseen järjestelmään, jossa niitä hallinnoidaan. Löydämme myös paikallisesti parhaat tekijät ja voit luottaa siihen, että taloyhtiönne arkea pyörittävät osaavat ja ammattitaitoiset ihmiset.

Ota yhteyttä myyntiimme

Pekka Sviili
Pekka Sviili
Myynti | Etelä-Suomi
Niko Laine
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Myynti | Pohjois-Suomi