Luotettavaa ja mutkatonta Isännöintiä

Me pidämme huolta taloyhtiöstänne. Tarjoamme isännöintipalveluita taloyhtiösi kaikkiin elinkaaren vaiheisiin. Retta Isännöinnin asiakkaana saat enemmän asiantuntijuutta, kokemusta ja resursseja taloyhtiösi käyttöön. Meillä on yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä sekä vaativien korjaus- ja saneeraushankkeiden läpiviemisestä.

Miksi valita Retta?

Korjaushankkeet läpi ammattitaidolla

Retta Isännöinnillä on pitkä, yli 50 vuoden kokemus isännöinnistä ja erilaisten saneeraus- ja korjaushankkeiden läpiviennistä.

Pidämme kustannukset kurissa

Asiakkaanamme saat enemmän ostovoimaa taloyhtiösi palveluhankintojen tueksi. Olemme kilpailuttaneet valmiiksi luotettavat ja kustannustehokkaat palveluntuottajat muun muassa korjaushankkeisiin, jätehuottoon tai vaikkapa siivouspalveluihin.

Isännöintipalvelua kellon ympäri

Retta Isännöinnin sähköinen OmaRetta-palvelu on asiakkaidemme käytössä milloin ja missä tahansa. Sieltä löytyvät esimerkiksi kokouspöytäkirjat sekä talousraportit. Palvelun kautta hallituksen ja isännöitsijän jatkuva yhteydenpito helpottuu entisestään ja päivittäisten asumiseen liittyvien asioiden hoitaminen onnistuu kellon ympäri.

Isännöintipalvelumme sisältää

Taloyhtiön hallinto

Taloyhtiön hallinnosta huolehtimiseen kuuluvat esimerkiksi hallitus- ja yhtiökokoukset, sopimusten hallinta, vakuutukset, talouden suunnittelu sekä erilaiset juridiset kysymykset.

Asumisen palvelut

Asumisen palvelut pitävät sisällään asukastiedottamisen, esimerkiksi autopaikkojen, avainten ja saunavuorojen hallinnan sekä vika- ja muuttoilmoitukset.

Kiinteistön hoito

Kiinteistön hoitaminen tarkoittaa kiinteistön pitkän tähtäimen kunnossapitosuunnitelman tekoa, päivittäisestä korjaus- ja kunnossapitotoiminnasta huolehtimista sekä esimerkiksi projektien valvomista.

Taloyhtiön talous

Taloyhtiön taloudesta huolehtiminen tarkoittaa yhtiön kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä huolehtimista sekä talousseurannan ja raportoinnin hoitoa. Lisäksi huolehdimme vastike-, vuokra- ja ostoreskontrasta sekä esimerkiksi lainanhallinasta.

Mitä on hyvä isännöinti?

Isännöinnin
lisäpalvelut

Asiakkaanamme saat suunnitelmallisuutta taloyhtiösi isännöinnin hoitoon sekä huolenpitoa koko taloyhtiön elinkaaren ajan. Kattavien peruspalveluiden lisäksi tarjoamme taloyhtiöille erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita kuten energiatodistuksen tai vaikkapa taloyhtiön väestösuojan tarkastuksen. Lisäpalveluista voidaan räätälöidä taloyhtiöllenne tarpeidenmukainen palvelukokonaisuus.

OmaRetta -palvelu taloyhtiölle

OmaRetta-palvelu on Rettan sähköinen palvelukanava vuokralaisille asumisen asioiden hoitoon. OmaRetta on käytettävissä kaikilla päätelaitteilla — myös kännykällä.

OmaRetta-palveluun tunnistaudutaan ensimmäisellä kerralla joko mobiilivarmenteen tai pankkitunnusten avulla, ja tämän jälkeen kirjautuminen onnistuu rekisteröitymisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla.

Referenssit

nainen-tabletin-kanssa.

“Isännöintiä ajatellen kaikista tärkein kriteeri on luottamus siihen henkilöön, jolle isännöitsijän palkka maksetaan. Meidän pitää voida luottaa siihen, että hän tekee sen työn, minkä pitääkin.”

Hallituksen puheenjohtaja, Topi Ruotsalainen

nainen-tabletin-kanssa.

“Retta Isännöinnin etuja ovat osaaminen, kokemus ja verkostot”

Hallituksen puheenjohtaja, Timo Tilkke