Tekninen isännöinti

Jotta asuminen olisi mahdollisimman turvallista ja viihtyisää, tulee (taloyhtiön) varmistaa kiinteistön turvallisuus ja asianmukainen toimivuus. Arjen sujuvuuden lisäksi on myös tärkeää huolehtia kiinteistön arvon säilymisestä. Tekninen isännöinti on palvelu, joka helpottaa kiinteistöjen ja taloyhtiöiden hallintaa keskittyen erityisesti kiinteistön tekniseen ylläpitoon ja tarpeisiin. Ensisijaisesti tekninen isännöinti huolehtii kiinteistön teknisestä ylläpistosta varmistamalla sen järjestelmien asianmukaisen toimivuuden ja tehokkuuden. Palvelu kattaa laajan kirjon monipuolisia tehtäviä, jotka vaihtelevat aina kiinteistön tarpeiden mukaan.  

Tekninen isännöintimme on taloyhtiönne tukena esimerkiksi seuraavissa tehtävissä: 

 • Rakennusten ylläpito  
  Pyritään varmistamaan kiinteistön yleisen kunnon ylläpitäminen muun muassa erilaisten tarkistusten avulla. 
 • Vianmääritys ja korjaukset  
  Kartoitetaan kiinteistön tekniset haasteet ja ratkaistaan ne teettämällä tarvittavat korjaukset. Teknisen isännöinnin asiantuntijamme huolehtivat korjaushankkeiden projektijohdosta – ja valvonnasta. Korjausten suorittamisessa voidaan myös hyödyntää ulkopuolisten ammattilaisten asiantuntemusta tarvittaessa, jolloin teknisen isännöinnin asiantuntijat huolehtivat kilpailutuksista. 
 • Tekninen dokumentointi 
  Varmistetaan, että taloyhtiön tekninen dokumentointi pysyy ajantasaisena dokumentoimalla kiinteistölle suoritettavat tarkastuskäynnit ja valvonnat.  
 • Osakasmuutostöiden hallinta ja valvonta 
  Pidetään huolta, että muutostyöt sujuvat suunnitellusti ja noudattavat taloyhtiön sääntöjä ja linjauksia.  

Teknisen isännöinnin tavoitteena on varmistaa, että kiinteistöt toimivat turvallisesti ja tehokkaasti. Palvelun avulla varmistutaan myös siitä, että kiinteistön arvo säilyy ajan kuluessa. Tekninen isännöinti toimii tiiviissä yhteistyössä sekä isännöinnin että huoltoyhtiön kanssa. Rettan teknisen isännöinnin avulla taloyhtiöt saavat laadukasta palvelua aina suunnittelusta toteutukseen.  

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme (alapuolelta löydät yhteystiedot) tai jättää tarjouspyynnön.

Kysy lisää!