Nordens största specialistkoncern inom fastighetsförvaltning och bostadsförmedling

Nordens största men samtidigt mest lokala

Retta-koncernen är Nordens största expert på tjänster inom förmedling och förvaltning av bostäder, fastigheter och verksamhetslokaler. Vi erbjuder våra kunder heltäckande lösningar inom ovannämdna områden.

I koncernen Retta ingår Retta Isännöinti, Retta Management och Huoneistokeskus i Finland. Retta Sverige ansvarar för affärsfunktionerna i Sverige.

Lär känna våra tjänster

Isä ja poika iloitsevat ja nauravat muuttolaatikoiden keskellä Retta

Sök ett nytt hyreshem

Ta del av vårt utbud av hyreslägenheter som är Finlands mest omfattande

Läs mer om Rettas disponentservice

Disponentservice med över 50 års erfarenhet. Retta isännöinti är Finlands största serviceföretag inom disponentbranschen för bostads- och fastighetsaktiebolag. Vi erbjuder disponentservice för cirka 120 000 hem runt om i Finland. Läs mer om våra tjänster.

Nainen-muuttamassa-uuteen-kotiin-hymyillen-ja-kantaen-muuttolaatikoita

Hitta en pålitlig hyresgäst till din bostad

Det är lätt och tryggt att hyra ut bostaden då en erfaren förmedlare söker pålitliga hyresgästkandidater. Hyresnivån fastställs utifrån marknadsinformation, vilket gör att du och den boende är nöjda.

Rakennuttaminen Retta management. Lasinen ja moderni toimistotalo.

Ta del av tjänsterna inom fastighetsförvaltningen

Vi tillhandahåller experttjänster inom förvaltning och ledning av fastighetsegendom för fastighetsinvesterare, fastighetsägare/-brukare och fastigheternas hyresgäster. Genom att föra samman människor, kompetens och kunskap säkerställer vi fastigheternas värdeutveckling och underlättar vardagen för användarna av fastigheten.

Mies-katsoo-tietokoneenruutua-oman-kotinsa-lattialta-koira-kainalossa

Försäljning och köp av bostäder

Förenar drömmar och hem. Vi hjälper dig att sälja din bostad och hitta ett nytt hem. Bekanta dig med våra bostäder till salu och boka en gratis värdering av bostad.