Alan parasta asuntovuokrauspalvelua

Kaunis maisemakuva katajannokka Helsinki Retta.fi

Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä

Retta Asuntovuokraus on Suomen suurin vuokra-asuntojen välittäjä, ja teemme vuosittain keskimäärin noin 10 000 vuokrasopimusta. Valtakunnallisessa hakijarekisterissämme on tuhansien vuokra-asunnonhakijoiden ajantasaiset tiedot. Retta Asuntovuokraus on Suomen Vuokranantajat ry:n kannattajajäsen ja noudatamme hyvää vuokravälitystapaa.

Tarjoamme alan kokonaisvaltaisinta vuokrauspalvelua sekä suurille kiinteistönomistajille että yksityisille asuntosijoittajille. Suurimpina asiakkainamme ovat yksityiset asuntosijoittajat. Lisäksi osaamiseemme luottavat monet vuokra-asuntojen suuromistajat kuten AsokoditIC KoditIlmarinenLähiTapiola-ryhmäSATOVarma ja Ålandsbanken.

Teemme kohdeilmoittelua monipuolisesti ja digitaaliset kanavat hyödyntäen taataksemme vuokrakohteillemme parhaan mahdollisen näkyvyyden sekä varmistaaksemme, että löydämme vuokra-asunnoille luotettavat ja hyvät vuokralaiset. Meillä on kattavat tiedot vuokramarkkinoiden kehityksestä sekä kysynnän että vuokratasojen osalta. Osaava organisaatiomme ja laaja verkostomme mahdollistavat tehokkaan vuokrausprosessin. Löydämme hyvät vuokralaiset ja arvioimme oikean vuokratason.

Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä muiden Retta-konserniin kuuluvien yhtiöiden sekä Nordean kanssa.

Asiantuntijapalvelua ympäri Suomen

Palveluksessamme työskentelee 40 asuntovuokraukseen keskittyvää henkilöä ympäri Suomen.

Asuntovuokrauspalvelut – yhteystiedot paikkakunnittain:

{{item.address}}
Sähköposti: {{item.email}}
Aukioloajat:

Pyydä tarjousta asuntosalkkusi vuokrauksesta ja asiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä!

Lindholm-Jussi-Retta-asuntovuokraus Person placeholder image
Jussi Lindholm