Retta Management

Nainen ja mies hymyilevät toimistolla Retta

Tarjoamme laajat asiantuntijapalvelut ja asiantuntijaverkostot kiinteistöjohtamisen kaikkiin eri tarpeisiin

Retta Management on kiinteistöjohtamiseen erikoistunut palveluyritys. Tarjoamme palveluitamme 14 paikkakunnalla yli 300 asiantuntijan voimin. Asiakkainamme on kaupallisten kiinteistö- ja asuntokohteiden yksityisiä ja julkisia omistajia ja käyttäjiä sekä rahastoyhtiöitä, pankkeja ja monia muita kiinteistösektorin toimijoita.

Palveluitamme ovat asuntojen sekä toimitilojen kiinteistöjohtamis- sekä vuokrauspalvelut, talous- ja raportointipalvelut, energiapalvelut, arviointi- ja konsultointipalvelut sekä rakennuttamispalvelut. Meillä on alan laajin palveluntarjonta, ja uskomme, että asiantuntemuksella ja ajantasaisella markkinatiedolla voimme parantaa asiakkaamme tulosta. 

Olemme osa Pohjoismaiden suurinta kiinteistökauppaan ja -hallintaan keskittyvää Retta Group -konsernia, jonka palveluksessa on noin 2 000 henkilöä Suomessa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

Retta Groupin omistaja on pääomasijoitusrahasto Altor Fund IV.

Palvelut

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Huolellista ylläpitoa tänään – ja katse vahvasti tulevassa

Onnistuneen kiinteistöjohtamisen kivijalka on kiinteistöjen ylläpidosta ja toimivuudesta huolehtiminen ajallaan, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Sen päälle rakennamme yhdessä kanssanne kehitysaihioita, jotta omaisuutenne arvo ja tuotto pysyvät korkealla tulevaisuudessakin. Saatte meiltä muun muassa askelmerkit kohti kiinteistöjen hiilineutraaliutta.

Kaksi mieskolleegaa ja yksi nainen juttelevat iloisesti pöydän ääreellä seisoen kahvit käsissään Retta

Laatupolitiikka

”Missiomme on olla asiakaspalvelussa kiinteistöalan paras”

Meille laatu merkitsee palveluidemme tarkoituksenmukaisuutta ja oikea-aikaisuutta asiakkaan muuttuvat tarpeet huomioiden. Toimintamme keskiössä on asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen ja täyttäminen sekä jatkuva toimintatapojamme ja palvelutarjontamme kehittäminen. 

Konsernin kehitystyö perustuu toiminnan seurantaan ja jatkuvaan kehittämiseen muutosten, tavoitteiden sekä toimialan ja asiakkaiden asettamien vaatimusten ja lainsäädännön mukaisesti. Sitoudumme näiden tunnistettujen vaatimusten täyttämiseen kaikessa toiminnassamme. Toimintaamme ohjaa eettiset ohjeet, jotka velvoittavat henkilöstöämme sekä toimittajiamme.

Jokainen Retta Managementin työntekijä on vastuussa työnsä laadusta, oli työ sitten itsenäisesti tai yhdessä muiden kanssa tehtävää.

Laatutavoitteet

  • Toimeksiantosopimusten tavoitteiden ja asiakkaidemme tarpeiden täyttäminen
  • Palveluidemme tarkoituksenmukaisuus ja oikea-aikaisuus
  • Asiakassuhteidemme, toimintatapojemme, dokumentaation ja palveluidemme jatkuva kehittäminen havaittujen muutosten ja tarpeiden pohjalta
  • Asetettujen taloudellisten ja strategisten tavoitteiden saavuttaminen

Laatutavoitteiden toteutumista seurataan jatkuvasti nimettyjen vastuuhenkilöiden toimesta, määräajoin johtoryhmän kokouksissa sekä vuosittain toteutettavissa johdon katselmuksissa. Tavoitteiden toteutumista mitataan lisäksi säännöllisesti tehtävillä kyselyillä asiakkailta ja henkilöstöltä.

Miksi valita Retta?

Aktiiviset kehitysehdotukset

Teemme aktiivisesti töitä kiinteistöomaisuutenne kehittämiseksi

Pidämme sinut ajan tasalla

Saat reaaliaikaisen näkymän kiinteistöjen tilaan alan moderneimmilla digitaalisilla ratkaisuilla

Olemme valtakunnallinen palveluntarjoaja

Valtakunnallinen palveluntarjoaja kiinteistöjohtamiseen, vuokravälitykseen ja isännöintiin

Minna Toiviainen Retta Managementin liiketoimintajohtajaksi

Retta Management tarjoaa laajat asiantuntijapalvelut ja asiantuntijaverkostot kiinteistöjohtamisen kaikkiin eri tarpeisiin

”Kiinteistöbisnes ei ole vain rakennuksia, vaan kyse on ihmisistä, puhuttiin sitten kodeista tai yhteisistä työtiloista. Ihminen on olennaisin osa, ja seinät ovat taustaa. Toimivilla perustoiminnallisuuksilla pidetään huolta siitä, että tila parhaimmillaan innostaa hyvinvointiin ja innovatiivisuuteen.”

Minna Toiviainen, liiketoimintajohtaja, Retta Management