Kaikki tarvitsemasi kiinteistöomaisuuden taloushallintopalvelut yhden oven takaa

Nainen ja mies hymyilevät toimistolla Retta

Huolehdimme omaisuudestasi vankalla kiinteistötoimialan kokemuksella ja ammattitaidolla. 

Kiinteistöomaisuutesi voi hyvin ja tuottaa, kun sen taloutta hallitaan kiinteistöalan erityispiirteet ja lainsäädäntö tuntien. Teet parempia päätöksiä, kun raportointi ei ole vain ikkuna menneeseen vaan vahva näkymä tulevaan. Huolehdimme kumppaninasi omaisuudestasi kuin omastamme.  Nimeämme jokaiseen toimeksiantoon kokeneen controller-tasoisen henkilön yhteyshenkilöksesi. Rettan talouspalveluilla on Taloushallintoliiton auktorisointi.

Retta Managementin talouspalveluiden johtaja Mikael Strann

Retta Insight tekee tiedon analysoinnista helppoa

Rettan kehittämä tietovarastoon perustuva analysointityökalu Retta Insight kokoaa asiakkaan datan eri lähdejärjestelmistä yhteen Rettan tietovarastoon, josta sitä voidaan Retta Insightin avulla yhdistellä, muokata, mallintaa sekä analysoida monin eri tavoin. Näin tuloksena syntyy selkeitä ja monipuolisia raportteja sekä visualisointeja, jotka auttavat tekemään liiketoiminnallisesti oikeita päätöksiä.

Retta Insightin avulla asiakas pysyy perillä vuokrausasteesta ja kassavirrasta, jotta tuottoaste pysyy tavoitteen mukaisella tasolla. Iso juttu on luonnollisesti myös se, kuinka nopeasti vapautuvat huoneistot saa vuokrattua uudelleen. Siksi tietoa pääsee palvelussamme analysoimaan yksityiskohtaisesti aina vaihtuvuudesta kulujen kehitykseen ja vuokrasopimusten voimassaoloon. Näin ennustettavuus paranee huomattavasti.

Retta Insightin mahdollisuudet ovat rajattomat ja koko ajan tulee uusia asioita, joihin tietovarastoa voi hyödyntää. Manuaalista selvittelyä ei enää tarvita, ja sen ajan voi käyttää tiedon analysointiin ja fiksujen päätöksien tekoon.

Arviointipalvelut Retta Management. Nainen ja mies toimistossa käymässä läpi raportteja.

Kokenut controller on korvaamaton apu arjessa ja päätöksenteossa

Ulkoistit sitten koko kiinteistöomaisuutesi taloushallintopalvelut tai osan siitä, saat meiltä aina yhteyshenkilöksesi oman controllerin, joka tuntee toimintasi ja koordinoi työtä sinulle nimetyn tiimin kanssa. 

Kumppani ja neuvonantaja

Yhteyshenkilösi on kokenut kiinteistöalan taloushallinnon ammattilainen, jolla on näkemystä sekä kykyä toimia sparrauskumppanina ja neuvonantajana.

Palvelua omalla kielelläsi

Jos toimit ulkomailta käsin, controller palvelee sinua tarvittaessa omalla kielelläsi Suomen tilanteen ja säädökset tuntien. Palvelukielemme ovat englanti, venäjä ja ruotsi.

Laaja taustatuki

Oman tiimisi taustalla toimivat Rettan yli 200 taloushallinnon ammattilaista, jotka takaavat, ettei toiminta pysähdy tai laatu kärsi poikkeustilanteissakaan.

Nainen ja mies kävelevät neuvottelevat ja kävelevät hienossa toimitilassa retta

Kiinteistön taloushallintopalveluiden ulkoistusratkaisut

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mikael Strann kuva nettisivut Johtaja Talouspalvelut Person placeholder image
Mikael Strann
Person placeholder image
Anu Ronkainen
Financial Services Lead, Business Controlling & Reporting
Person placeholder image
Jaana Roivainen
Financial Services Lead, Services
nainen-tabletin-kanssa.

Haluatko tietää lisää talouspalveluistamme?

Täytä alla oleva lomake ja talousasiantuntijamme ottavat sinuun yhteyttä.

Lähettämällä lomakkeen vahvistat lukeneesi tietosuojaselosteen ja hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla.