Näin loihdit kylpyhuoneeseen spa-tunnelmaa!

Kaunis ja moderni kylpyhuone.

Tuo arkeesi ripaus luksusta – koti-spa tarjoaa kaivatun rentoutumishetken keskelle kiirettä.

Kylpyhuone saattaa jäädä usein pienemmälle huomiolle kuin muut kodin huoneet. Hyvin sisustettu kylpyhuone kuitenkin helpottaa arkitoimia sekä luo mahdollisuuden rentoutumis- tai hemmotteluhetkeen kiireisen viikon keskellä.

Luo tunnelmaa kylpyhuoneeseen

Kynttilät, kukat ja erilaiset huonetuoksut luovat kylpyhuoneeseen rauhallista ja ylellistä tunnelmaa. Rentouttava suihku- tai kylpyhetki kynttilänvalossa on aina silloin tällöin paikallaan.

Tilantuntua pieneen huoneeseen

Vaikka vuokrakodissa ei voi välttämättä vaikuttaa lattian ja seinien väriin, saa kylpyhuoneen yleisilmettä muokattua helposti matoilla, pyyhkeillä ja vaikkapa saippuapurkeilla. Vaaleat sävyt tuovat tilantuntua, joten niitä kannattaa valita erityisesti pienempään vessaan. Tummat värit taas luovat ylellistä tunnelmaa arkisempaan vessaan.

Tavarat piiloon katseilta

Kylpyhuoneen sisustus näyttää mietitymmältä, kun kaikille tavaroille löytyy oma paikkansa. Jos kaappitilaa ei ole tarpeeksi, osta erilaisia koreja, joissa voit säilyttää esimerkiksi purnukoita ja vessapaperirullia siististi, piilossa katseelta. Laatikot ja kaapit saa järjestykseen niihin tarkoitetuilla lokerikoilla. Suihkunurkkaukseen voi hankkia ripustettavan telineen, jolla saat lisää tilaa shampoolle ja saippuoille poraamatta reikiä kaakeleihin.

Mieti myös mitä todella tarvitsee säilyttää vessassa. Jos tila tuntuu loppuvan kesken, voisiko esimerkiksi lääkkeitä tai pyykinpesuaineita säilyttää muualla?

Täytä uudelleen lempipurnukkasi

Jätä muutama itsellesi mieluisin purnukka esille ja luo niillä spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen. Esimerkiksi kauniimman saippuapullon tai kasvovoidepurkin voi jättää silmäniloksi kylpyhuoneeseen.

Pientavarat kuriin kauniisti

Säilö erilliset pikkutavarat, kuten vanupuikot, kynsilakat ja pinnit kauniisiin, yhteensopiviin purkkeihin sen sijaan, että säilyttäisit ne niiden omissa myyntipakkauksissa. Voit hankkia vessaan myös trendikkään tarjottimen, jossa saat pidettyä tarpeelliset tavarasi helposti ja siististi käden ulottuvilla: asettele sille esimerkiksi käytetyimmät suihkepullot tai kosmetiikkapurkit.

Rento asu käden ulottuvilla

Jos naulakoita ja kaappitilaa on tarpeeksi, säilytä vessassa mukavaa oloasua, johon voit kietoutua – esimerkiksi froteekylpytakki luo ylellisyyden tuntua aamuisiin arkirutiineihin. Myös viherkasvit ja kauniisti viikatut pyyhkeet luovat kylpyhuoneeseen kylpylätunnelmaa.