Johda tiedolla

Strann Mikael Johtaja, talouspalvelut Retta Isännöinti

Laadukas taloushallinnon data kertoo kiinteistösalkun kehityksestä ja mahdollistaa ennakoivan johtamisen

Proaktiivinen tiedolla johtaminen on mahdollista, kun datan perusteella voidaan ennakoida kassavirran muutoksia sekä heilahduksia vuokraustilanteessa. Kun tietoa yhdistellään eri lähteistä, avautuvat myös syy-seuraussuhteet ja tehokkaimmat toimenpiteet voidaan monistaa muihinkin kohteisiin

Laadukas taloushallinnon data auttaa pureutumaan kahteen tärkeään asiaan: siihen, olemmeko oikealla tiellä, sekä poikkeamiin, joita matkan varrella voi tulla vastaan. Aloitamme aina yhteistyön asiakkaan kanssa kartoittamalla tarkkaan tarpeet, tavoitteet ja odotukset yhteistyölle. Jotta tavoitteisiin voidaan päästä, tarvitaan jatkuvasti tietoa siitä, vievätkö toimenpiteet oikean suuntaan ja ovatko nettotuotot kehittymässä toivotulla tavalla.

Johda tiedolla

Nainen ja mies hymyilevät toimistolla Retta

Arvioinnin ja konsultoinnin palvelut 

Rettan asiantunteva ja laaja kokemus on tukenanne kaikissa arviointitilanteissa. Luotettava arvio perustuu vuosikymmenien ja koko maan kattavaan kokemukseen erilaisista kohteista ja markkina-alueista. 

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Kiinteistökirjanpitäjä

Talouspalvelut

Kiinteistöomaisuutesi voi hyvin ja tuottaa, kun sen taloutta hallitaan kiinteistöalan erityispiirteet ja lainsäädäntö tuntien. Teet parempia päätöksiä, kun raportointi ei ole vain ikkuna menneeseen, vaan vahva näkymätulevaan. Huolehdimme kumppaninasi omaisuudestasi kuin omastamme.  Nimeämme jokaiseen toimeksiantoon kokeneen controller-tasoisen henkilön yhteyshenkilöksesi.