Vakuutuspalvelut taloyhtiöille nopeasti ja ammattitaidolla

Työpaikkailmoituksen kuvituskuva - Projektityöntekijä hankintatiimiin

Retta Vakuutuspalvelut Oy tarjoaa riippumatonta edunvalvontaa Rettan hallinnoimille ja isännöimille kiinteistöille. Kun Rettan vakuutusmeklari kilpailuttaa taloyhtiösi vakuutukset säännöllisesti, saat aina käyttöösi kattavimmat vakuutussopimukset kilpailukykyisimmällä hinnalla.

Retta Vakuutuspalvelut pitää huolen siitä, että taloyhtiösi on vakuutettu oikein. Vahinkoasiantuntijamme varmistavat ehtojen mukaiset korvaukset vahinkotapauksissa.

Toimimme apunasi, edustajanasi ja edunvalvojanasi taloyhtiösi kiinteistövakuutusasioissa. Retta Vakuutuspalvelut ei edusta mitään yksittäistä vakuutusyhtiötä, vaan kilpailutamme vakuutusturvan puolestasi. Vedämme saadut tarjoukset yhteen, analysoimme ja teemme suosituksen valinnalle. Toimimme aina taloyhtiösi parhaaksi. 

Saat käyttöösi kiinteistövakuutusalan erikoisasiantuntijan kilpailukykyiseen hintaan. 

Rettan Vakuutuspalvelut toimii saumattomassa yhteistyössä Rettan isännöitsijöiden kanssa

Vakuutuspalveluidemme asiantuntijoilla on pitkä kokemus kiinteistövakuuttamisesta ja yhteistyöstä isännöitsijöiden kanssa. Yhteistyömme Rettan isännöitsijöiden kanssa on tiivistä, joten tieto kulkee välillämme sujuvasti, luotettavasti ja läpinäkyvästi. Pidämme myös huolen siitä, että taloyhtiösi isännöitsijä saa jatkuvasti ajankohtaista tietoa kiinteistövakuutuksista.

Retta Vakuutuspalvelut pähkinänkuoressa:

  • Tarkistamme taloyhtiösi kiinteistön tiedot sopivinta vakuuttamistapaa varten.
  • Selvitämme taloyhtiösi nykyisen vakuutusturvan ja kilpailutamme sen.
  • Toimimme yhteistyössä isännöitsijäsi kanssa. Kaikki taloyhtiösi vakuutustiedot ovat jatkuvasti isännöitsijän saatavilla verkkopalvelussa.
  • Toimitamme vahinkotilastoja ja -tietoja taloyhtiösi kunnossapidon ja huollon tarpeisiin. 
  • Tiedotamme taloyhtiötäsi olennaisista vakuutusehtojen ja vakuutusten korvauskäytäntöjen muutoksista.
  • Olemme asiantuntevana tukenasi vahinkotilanteissa.

Vakuutusten kilpailutus säästää taloyhtiöllesi rahaa ja lisää sen vakuutusturvaa

Retta Vakuutuspalvelut kilpailuttaa taloyhtiösi vakuutukset säännöllisesti. Normaali kilpailutusväli on kolme vuotta. Vakuutukset kilpailutetaan lisäksi aina silloin, kun taloyhtiössä on tehty isompia saneerauksia tai muita muutostöitä, jotka voivat vaikuttaa vakuutusriskeihin. 

Pyydämme tarjoukset kaikilta kiinteistövakuutuksia tarjoavilta vakuutusyhtiöiltä. Huomioimme kilpailutuksessa aina taloyhtiösi yksilölliset tarpeet.

Aktiivisen kilpailuttamisen ansiosta taloyhtiösi voi saada tuntuvia alennuksia vakuutusmaksuista. Olemme neuvotelleet asiakkaillemme jopa 50 prosenttia vanhoja sopimuksia edullisempia vakuutusratkaisuja. 

Kilpailutuksen kautta taloyhtiölläsi on mahdollisuus saada myös ehdoiltaan kattavampia vakuutustarjouksia. Mitä kattavammat vakuutusehdot taloyhtiölläsi on, sitä turvallisempaa on myös eläminen ja asuminen.

Tutustu kiinteistövakuutuspalveluihimme

Vahinkotilanteisiin erikoistuneet asiantuntijat auttavat, kun taloyhtiössä sattuu ja tapahtuu

Vahinkoja sattuu – ne kuuluvat elämään. Kun vahinkoihin erikoistuneet asiantuntijamme laativat vahinkoilmoitukset ja valvovat niiden käsittelyä puolestasi, vahinkotilanteet eivät enää aiheuta taloyhtiössäsi unettomia öitä. 

  • Neuvomme vakuutusehtoihin ja korvattavuuteen liittyvissä kysymyksissä.
  • Laadimme yhdessä isännöitsijän kanssa taloyhtiösi puolesta vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiölle ja valvomme, että vahinkoasiasi käsitellään nopeasti ja oikein.
  • Tarkistamme korvauspäätösten oikeellisuuden. Teemme myös tarvittaessa korvauspäätöksiin lisäselvityksiä.

Asiakastuotteet tuovat lisäturvaa taloyhtiöllesi 

Retta Vakuutuspalveluiden asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus täydentää vakuutusturvaasi kattavilla asiakastuotepaketeilla. Voit valita asiakastuotteista ne tuotteet ja palvelut, jotka tuovat kaivattua lisäturvaa juuri sinun taloyhtiöösi. 

Haluatko säästää tuntuvasti taloyhtiösi vakuutuksissa? Kysy lisää Retta Vakuutuspalveluista omalta isännöitsijältäsi. Katso yhteystiedot >>