Kunnossapitotarveselvitys

Nainen ja mies ihastelevat uutta toimitilaa retta.fi isännöinnin palvelut

Hallituksen yhteneväinen ja lakisääteinen näkemys tehdyistä ja tulevista korjaustarpeista on hyvä löytyä yhdestä dokumentista. Taloyhtiön vastuulle kuuluu kiinteistön kiinteät ja rakenteelliset viat sekä niiden korjaaminen. Esimerkiksi kylpyhuoneet tulee uusia tietyin väliajoin vesieristeiden kunnon selvittämiseksi. Ennakoimalla taloyhtiö voi välttää suuret ja yllättävät menoerät, kuten ikävien homevaurioiden korjaamisen. Rettan kunnossapitotarveselvitys ylittää selkeästi lain asettamat minimivaatimukset, ja onkin saanut kiinteistöalan ammattilaisten keskuudessa varauksettoman hyväksynnän.

Kunnossapitotarveselvityksen tarkoituksena on kiinnittää osakkeenomistajien huomiota pitkäjänteisen kiinteistönhoidon tarpeeseen, ja antaa kattavasti tietoa kiinteistön kunnosta sekä yhtiössä tulevaisuudessa tehtävistä korjauksista, jotta osakkeenomistajat kykenevät varautumaan tuleviin remontteihin ja niiden aiheuttamiin kustannuksiin.

Suunnittelun ja varautumisen väline koko taloyhtiölle

Rettan kunnossapitotarveselvitys ei vain tuo tietoa asukkaille tulevista remonteista ja niistä aiheutuvista kuluista. Se on yksi asuntokaupan tärkeimmistä tietolähteistä. Kunnossapitotarveselvitys nostaa jo itsessään yhtiön ja sen huoneistojen arvoa, ja se kertoo nopeasti potentiaalisille ostajille kiinteistönpidon tason. Mikäli hallituksenne antaa vastuun selvityksen laatimisesta Rettalle, se saa huolella tehdyn esityksen kokoukseensa, ja voi keskittyä sen pohjalta päätöksentekoon. Selvitys jaetaan osakkaille osana yhtiökokouskutsua, ja se on myös tallennettu kaikkien osakkaiden nähtäväksi Majakka-palveluun.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet jo Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä omalta isännöitsijältänne lisätietoa palvelusta ja sen käyttöön ottamisesta. Mikäli et ole vielä Retta Isännöinnin asiakas, voit kysyä lisää paikalliselta palveluasiantuntijaltamme tai jättää tarjouspyynnön/yhteydenottopyynnön.