Asunto Oy Pikajuna, Riihimäki

Riihimäkeläinen Asunto Oy Pikajuna on luottanut Retta Isännöinnin palveluihin jo monien vuosien ajan. Ammattitaitoinen isännöitsijä on mahdollistanut kontaktiverkostonsa kautta hyvät remontit ja hallitus luottaa isännöitsijän itsenäiseen toimintaan.

Hallituksen puheenjohtaja Jouni Jokiniemellä on sijoitusasunto Asunto Oy Pikajunassa. Riihimäen keskustan kupeessa sijaitseva talo on rakennettu vuonna 1984 ja siinä on 21 huoneistoa.

– Olemme olleet Rettan asiakkaina niin kauan, kuin Retta on nykyisessä muodossaan toiminut, Jokiniemi kertaa.

Kilpailutukselle tai muiden isännöintitoimistojen vertailulle ei ole pitkän yhteistyön aikana ollut tarvetta.

– Isännöitsijä on vaihtunut pari kertaa yhteistyön aikana, mutta olemme olleet tyytyväisiä, Jokiniemi pohtii.

Luotettava kontaktiverkosto

Taloyhtiössä on parin vuoden sisällä tehty kevyt julkisivuremontti ja samassa yhteydessä uusittiin talon ikkunat sekä ovet. Kesällä uusittiin raja-aita naapuriyhtiöiden kanssa ja ensi vuodeksi on suunnitteilla kattoremontti.

– Isännöitsijä kilpailutti remontit ja hallituksen tehtäväksi jäi vain valita sopiva yritys, Jokiniemi kertoo.

– Isännöitsijän ammattitaito tulee sitä kautta esille. Hänellä on laaja kontaktiverkosto ja olemme luottaneet siihen, Jokiniemi jatkaa.

Hyvä isännöitsijä toimii taloyhtiön etujen mukaisesti

Hyvin toimiva isännöinti ja luotettava isännöitsijä helpottaa myös hallituksen puheenjohtajan tehtävää. Hallitusta ei pienemmissä asioissa tarvitse vaivata, vaan isännöitsijälle on annettu valtuudet toimia itsenäisesti.

– Minä voin luottaa siihen, että isännöitsijä toimii hyvin. Hyvä isännöitsijä tukee ja tekee parhaansa taloyhtiön etujen mukaisesti, Jokiniemi kehuu.

– Isännöitsijä on pysynyt samana, eli tunnemme toistemme toimintatavat ja luotamme isännöitsijään, Jokiniemi päättää tyytyväisenä.

“Tunnemme toistemme toimintatavat ja luotamme isännöitsijään.”

Hallituksen puheenjohtaja Jouni Jokiniemi