Retta jatkaa Ilmarisen kiinteistöjohtamisen kumppanina 

Retta Managementin asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas (vas.) ja asiakkuuspäällikkö Birgitta Tunttunen luotsaavat Ilmarisen asiakkuutta.

Ilmarinen valitsi Rettan kiinteistöjohtamisen valtakunnalliseksi kumppanikseen jo toistamiseen. Rettan ja Ilmarisen uusi sopimuskausi käynnistyi huhtikuussa.  

Rettan vastuulle kuuluu sopimuksen myötä Ilmarisen asuinkohteiden manageeraus ja vuokraus, pääkaupunkiseudun ulkopuolisten toimitilakohteiden manageeraus sekä koko kiinteistökannan vuokrankanto.  

”Ilmarisen salkku on monipuolinen kokonaisuus, johon sisältyy kattavia valtakunnallisia ja paikallisia palvelutarpeita sekä hyvin erilaisia kiinteistöjen käyttäjiä aina vuokra-asujista liikkeenharjoittajiin. Toimeksiannon laadukas toteutus edellyttää ammattimaisen perustekemisen lisäksi korkeatasoista asiakaspalvelua ja toiminnan jatkuvaa kehittämistä. Olen iloinen, että Ilmarinen vakuuttui Rettan asiantuntijoiden kyvystä hallinnoida vaativia kokonaisuuksia ammattitaidolla”, Retta Managementin asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas kertoo. 

Retta ja Ilmarinen ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään, ja nyt tehty sopimus luo jatkuvuutta asiakkuuden hoidon ja palvelukokemuksen kehittämiselle. Yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa avainroolissa on Ilmarisen kohteiden parissa työskentelevä osaava joukko kiinteistöalan ja vuokrankannon ammattilaisia usean vuoden kokemuksella asiakkuudesta.  

“Meillä on Ilmarisen asuntokohteissa nimetty oma tiimi, joka tuntee asiakkaan taloyhtiöt ja asuinalueiden erityispiirteet hyvin. Olen ylpeä siitä työstä, mitä rettalaiset ovat tehneet ja tekevät Ilmarisen kohteiden vuokrauksen edistämiseksi sekä kiinteistöjen laadukkaan ylläpidon varmistamiseksi tässä kovassa markkinatilanteessa”, asiakkuuspäällikkö Birgitta Tunttunen sanoo. 

Ilmarisen uusi sopimuskausi alkoi 1.4.2023.

Kuvassa Retta Managementin asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas (vas.) ja asiakkuuspäällikkö Birgitta Tunttunen.

Lue myös: S-Pankki Toimitila valitsi Rettan jo toistamiseen – ”Ihmiset tätä tekevät, eivät yritykset”