Patrizia ja Retta laajentavat yhteistyötään kiinteistöjohtamisen saralla 

Patrizia on valinnut Rettan vastaamaan Suomen kiinteistöportfolioidensa kiinteistöjohtamisesta. Uusi toimeksianto on linjassa Rettan laajentumisstrategian kanssa ja vahvistaa samalla sen asemaa kiinteistöjohtamisen palveluntarjoajana myös ulkomaisille sijoittajille. 

Vuodesta 2021 lähtien Retta on tarjonnut kiinteistöjohtamisen palvelut Patrizian asuinkiinteistöille Suomessa. Nyt toimeksiantoa on laajennettu entisestään koskemaan sekä asuin- että toimitilakiinteistöjä ja laajuutta vahvistetaan myös vuokrauksen, projektinjohto- ja ESG:n palveluiden saralla.

”Patrizia on ollut meille tärkeä asiakas ja olemme iloisia roolin ja toimeksiannon kattavuuden laajentumisesta. Yhteistyö on ollut inspiroivaa sekä tuloksellista ja tämä toimeksianto on osoitus sujuvasta ja hyvästä yhteistyöstä”, kommentoi Heidi Joutsenkunnas, Johtaja, vuokra-asuntopalvelut, Retta Management. 

”Vuodesta 2021 lähtien Retta on huolehtinut Patrizian asuinkiinteistöjen hallinnoinnista Suomessa. Halusimme yksinkertaistaa ja virtaviivaistaa työprosesseja sekä raportointia ja päätimme sijoittaa kaikentyyppisten omaisuuserien kiinteistöhallinnan yhdelle toimittajalle. Valinta osui Rettaan johtuen sujuvasta ja luottamuksemme synnyttäneestä sta yhteistyöstä sekä Rettan kattavasta kiinteistöihin liittyvistä palveluista niin asuin- kuin toimitilakiinteistöille”, kommentoi Pauline von Troil, Director Asset Management, Patrizia Nordics 

Retta on merkittävä kiinteistöjohtamisen palveluita tuottava toimija niin asuin- kuin toimitilakiinteistöjen osalta ja tämä toimeksianto tukee hyvin laajentumista toimitilapuolella.

”Olen erittäin tyytyväinen tähän toimeksiantoon, mikä vahvistaa Rettan asemaa toimitilasektorilla. Toimeksianto on linjassa strategisten suunnitelmiemme kanssa laajentaa toimitilapalveluitamme sekä kansainvälistä asiakaskuntaamme ”, kommentoi Immo Suutarinen, Johtaja, toimitilojen kiinteistöjohtaminen, Retta Management. 

Laajennettu toimeksianto on alkanut 1.3.2024. 

Lisätietoja:

Immo Suutarinen
Vice President, Property management services, Commercial
+358 400 518 868
immo.suutarinen@retta.fi