Orange Capital Partners (OCP) valitsi Rettan kiinteistöjohtamisen kumppaniksi 

Orange Capital Partners ja Retta Management yhteistyö

Eurooppalainen kiinteistösijoitus- ja omaisuudenhoitoyhtiö Orange Capital Partners (OCP) valitsi kilpailutuksessa kiinteistöalan asiantuntijan Rettan kiinteistöjohtamisen kumppanikseen. Yritysten yhteistyö alkoi 1.10.2022.  

Yhteistyösopimuksen myötä Retta vastaa OCP:n 2 200 asunnon teknisestä ja hallinnollisesta isännöinnistä, manageerauksesta, asuntovuokrauksesta sekä kiinteistöjen ja asuntorahastoyhtiöiden taloushallinnosta koko Suomessa. 

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että monipuolinen asiantuntemuksemme ja kokemuksemme vakuutti Orange Capital Partnersin. Kommunikointi ja tekeminen OCP:n asiantuntijoiden kanssa on ensitapaamisesta lähtien ollut avointa ja vaivatonta, ja odotamme innolla, että pääsemme rakentamaan kestävää yhteistyötä heidän kanssaan.”, Retta Managementin asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas kertoo. 

OCP painotti kumppanivalinnassaan toiminnan valtakunnallista ulottuvuutta sekä vahvaa asiantuntemusta niin vuokramarkkinoista kuin kiinteistöalan taloushallinnostakin.  

”Asuinkiinteistömme sijaitsevat ympäri Suomen, joten Rettan vahva alueellinen läsnäolo ja toiminnan valtakunnallinen kattavuus painoivat valinnassamme. Koimme lisäksi, että Rettan kiinteistöalan taloushallinnon asiantuntemus sekä hankintaosaaminen tuovat selkeitä hyötyjä portfoliomme hallintaan”, Orange Capital Partnersin Martijn Sander kommentoi.  

Tavoitteena tehokas kiinteistönhallinta ja tyytyväiset vuokralaiset 
 
OCP:n sijoitusfilosofiana on sijoittaa kiinteistöihin, jotka tuottavat pitkäaikaisia ja vakaita kassavirtoja. Yrityksen sijoitukset kohdistuvat kohtuuhintaisiin vuokra-asuntoihin alueilla, joilla on suotuisa väestörakenne sekä vahvat työllisyys- ja talousnäkymät.  
 
”Vuokralaistemme tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Uskomme, että asukastyytyväisyys syntyy korkealaatuisten kiinteistöjen, tehokkaan kiinteistöhallinnan ja vastuullisuuden yhteisvaikutuksesta. Yhteistyö Rettan kanssa auttaa varmistamaan, että tarjoamme vuokralaisillemme mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän asuinympäristön.”, OCP:n Martijn Sander summaa alkavaa yhteistyötä.    

Lisätietoja 

Retta Management: asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas, puh. 040 517 5919, heidi.joutsenkunnas@retta.fi 

Orange Capital Partners: Martijn Sander, Managing Director