Minna Toiviainen BuildingLife-lähettilääksi

Realia Managementin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen on yksi Green Building Council Finlandin #BuildingLife-hankkeen lähettiläistä. Hankkeen tavoitteena on kirkastaa yhteiset vähähiilisyystavoitteet Suomen kiinteistöalalle.

Green Building Council Finland on koonnut alan edelläkävijöitä miettimään kansallista hiilineutraalin rakennetun ympäristön toimintaohjelmaa. #BuildingLife-hankkeen tavoitteena on laatia yhteinen tilannekuva vähähiilisyyden tavoitteista, toimenpiteistä ja kehityshankkeista sekä kirkastaa yhteiset vähähiilisyystavoitteet kiinteistöalalle.

Realia Managementin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen on nyt myös mukana #BuildingLife-hankkeessa ja yksi Green Building Council Finlandin #BuildingLife-lähettiläistä.

”On hienoa saada olla mukana tässä hankkeessa #BuildingLife-lähettiläänä. Realiassa vastuullisuus on arjen tekoja. Kiinteistöt ja rakentaminen aiheuttavat noin 40 % maailmanlaajuisista hiilidioksidipäästöistä. Kiinteistöalan vaikuttamismahdollisuudet ovat siis suuret. Haluamme olla osaltamme viemässä eteenpäin kiinteistöjen energiatehokkuutta Suomessa”, Minna Toiviainen sanoo.

Realia on Green Building Council Finlandin kumppanijäsen vuodesta 2020. Kumppanuusjäsenyyden myötä yhteistyön tavoitteena on päästöjen vähentämiseen tähtäävät toimet edistämällä kiinteistöalan ympäristövastuullisuutta ja kiinteistöjen energiatehokkuutta sekä jakamalla tärkeää tietoa ja osaamista.

Lisätietoa:
https://figbc.fi/projektit/buildinglife/