Immo Suutarinen Realia Managementin Toimitilapalveluiden johtajaksi

Immo Suutarinen aloittaa Realia Managementin Toimitilapalveluiden johtajana 11.4.2022. Roolissaan hän keskittyy Realian toimitila-asiakkuuksien hoitoon sekä liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Suutarinen tulee panostamaan erityisesti palveluiden digitalisaatioon ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen varmistamiseen. 

Immo Suutarinen

Suutarinen siirtyy Realialle kiinteistöjohtamisen palveluita tarjoavalta Newseciltä, missä hän on toiminut aiemmin liiketoiminnan ja digitaalisten palveluiden kehittämisen johtotehtävissä sekä toimitilat-liiketoiminnan johtajana. 

”Olen työskennellyt pitkään kiinteistöalalla niin managerin roolissa kuin asiakkaankin puolella. Realialla pääsen jälleen työskentelemään tiiviisti asiakkaiden, palvelutuotannon ja asiakaskokemuksen parissa, mikä oli keskeinen syy siirtyä Realialle. Realiassa on panostettu viime vuosien aikana voimakkaasti uusiin digitaalisiin palveluihin sekä raportointiin, ja mahdollisuus päästä hyödyntämään aiempaa kokemusta ja osaamistani tässä työssä houkutti myös kovasti.”, Suutarinen kommentoi uutta rooliaan. 

Realia Managementin liiketoimintajohtaja Minna Toiviainen toivottaa Suutarisen lämpimästi tervetulleeksi Realiaan. 

”Tavoitteenamme on tarjota kiinteistösijoittajille suunnitelmallisia ja näkemyksellisiä kiinteistöjohtamisen palveluita, jotka takaavat asiakkaillemme ennustettavan tuoton ja arvon kehityksen. Olen erittäin tyytyväinen, että saamme Immon kaltaisen kokeneen johtajan kehittämään ja viemään eteenpäin toimitila-alueen palveluitamme ja asiakkuuksiamme.”, Toiviainen kertoo.