Helsingin Asumisoikeus Oy valitsi Rettan kiinteistöjohtamisen kumppaniksi 

HASO & Retta

Helsingin Asumisoikeus Oy (HASO) valitsi avoimessa julkisessa kilpailutuksessa Rettan kiinteistöjohtamisen kumppanikseen. HASO ja Retta aloittavat yhteistyön 1.1.2023. 

HASOlla tulee olemaan sopimuksen alkamishetkellä noin 5 950 asuntoa, jotka sijaitsevat 109 asuntokohteessa. HASOn kohteissa asuu yli 10 000 asukasta. Yhteistyösopimuksen myötä Retta vastaa HASOn asumisoikeuskiinteistöjen hallinnollisesta sekä teknisestä isännöinnistä, asumisoikeusasuntojen myynnistä ja asumisoikeuskiinteistöjen kokonaisvaltaisesta taloushallinnosta. 

”Meillä on lähes 20 vuoden kokemus ja asiantuntemus asumisoikeuskohteista. Tämä kokemus auttoi meitä erottumaan eduksemme kilpailutuksessa ja näkyi myös tehdyssä laatuvertailussa. Olemme iloisia, että pääsemme aloittamaan yhteistyön HASOn ammattilaisten kanssa ja uskon, että myös HASO hyötyy vankasta osaamisestamme.”, Retta Managementin asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas kertoo. 

Retta kumppanina kasvussa 

HASO on Helsingin kaupungin omistama asumisoikeusyhtiö, joka tarjoaa kohtuuhintaisia ja laadukkaita asuntoja Helsingissä. Vuosien 2023–2026 aikana HASOlle on valmistumassa arviolta 2 000 uutta asuntoa. 

”Kasvumme jatkuu voimakkaana lähivuosina. Tavoitteenamme on pitää asumisen laatu korkeana ja kustannukset kohtuullisina. Myös asukastyytyväisyys on yksi keskeinen tavoitteemme ja siinä isännöinnin kumppanillamme on tärkeä rooli. Odotamme innolla tulevaa yhteistyötä.”, HASOn ylläpitopäällikkö Teemu Saarikivi kertoo.    

Lisätietoja 

Retta Management: asuntopalveluiden johtaja Heidi Joutsenkunnas, puh. 040 517 5919, heidi.joutsenkunnas@retta.fi 

Helsingin Asumisoikeus Oy: ylläpitopäällikkö Teemu Saarikivi, puh. 0400 760 540, teemu.saarikivi@haso.fi