Brandskyddstjänster

Paloturvallisuus Retta Isännöinti. Äiti ja kouluikäinen poika katsovat sammutuspeiton käyttöä yhdessä.

Enligt räddningslagen och andra bestämmelser är fastighetsägare skyldiga att sörja för brandsäkerheten och bedöma samt eliminera brandrisker. Med hjälp av den nya brandskyddstjänsten för fastigheter, som är ämnad för Rettas kunder, kan man säkerställa att de lagstadgade förpliktelserna och kraven gällande fastigheternas brandsäkerhet uppfylls.

För att kostnaden inte ska utgöra ett hinder för en bedömning av brandsäkerheten och riskerna i fastigheten har våra tjänster konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på kvaliteten.

Tjänstens innehåll i sin korthet:

  1. Bedömning av riskfaktorer för fastighetens brandsäkerhet enligt överenskommelse med 12, 24 eller 36 månaders intervall.  Beroende på fastigheten kontrollerar en expert upp till 242 olika punkter.
  2. En riskrapport och en kostnadsberäkning för eventuella reparationsbehov ingår.
  3. Rätt att dra nytta av alla prisfördelar gällande reparation och underhåll under hela avtalsperioden.
  4. I tjänsten ingår även digitalisering och uppdatering av räddningsplanen.

Intresserad?

Om du redan är kund hos Retta disponenttjänster kan du kontakta din egen disponent för att få mer information om tjänsten och hur den kan aktiveras. Om du ännu inte är kund hos Retta Disponent, kan du fråga vår lokala tjänstesakkunnig (du hittar kontaktinformation nedan) eller lämna in en offertförfrågan.

Ta kontakt med vårt säljteam

Pekka Sviili
Pekka Sviili
Försäljning | Huvudstadsregionen
Niko Laine
Försäljning | Östra Finland
Ari Räisänen
Ari Räisänen
Försäljning | Norra Finland