Förvaltningstjänst för 5G-basstationer

Pieni tyttö katsoo tablettia kuulokkeet päässä ja hymyilee lattialla istuen. Vanhemmat istuvat tytön takana Retta

5G-näten byggs ut i allt snabbare takt och det behövs ett mer omfattande nät av basstationer för att uppnå tillräcklig kapacitet. Detta ger husbolagen en helt ny möjlighet att tjäna pengar genom att utnyttja fastighetens icke-inkomstbringande kvadratmeter. Genom att hyra ut plats på husbolagets tak till en 5G-basstation kan husbolaget, beroende på område, få en hyresinkomst på upp till 1000-4000 euro per år!

Tillsammans med vår samarbetspartner Digita Ab erbjuder vi förvaltningstjänster för 5G-basstationer till våra kundföretag enligt principen ”nyckeln i hand”.  Tjänsten är gratis för våra kunder.

Fördelar med tjänsten för ditt husbolag:

  • Fastighetens icke-inkomstbringande kvadrater blir utnyttjade vid uthyrningen till basstationer, och då får husbolaget inkomster även av dessa kvadratmeter.
  • Hyresnivån i hyreskontrakt för basstationsutrustning bestäms enligt prisnivån i regionen.
  • Installationen av basstationsutrustning i en fastighet sker på ett kontrollerat sätt i enlighet med en överenskommen process, en installationsplan samt myndighetsanvisningar.​
  • Förvaltningen av hyresinkomster och elförbrukning ingår i tjänsten.​
  • De som bor i husbolaget kommer med basstationen att dra nytta av bättre och snabbare uppkopplingar i och med den förbättrade mobila infrastrukturen.

Intresserad?

Om du redan är kund hos Retta disponenttjänster kan du kontakta din egen disponent för att få mer information om tjänsten och hur den kan aktiveras. Om du ännu inte är kund hos Retta Disponent, kan du fråga vår lokala tjänstesakkunnig (du hittar kontaktinformation nedan) eller lämna in en offertförfrågan.

Ta kontakt med vårt säljteam

Pekka Sviili Person placeholder image
Pekka Sviili
Försäljning | Huvudstadsregionen
Person placeholder image
Niko Laine
Försäljning | Östra Finland
Ari Räisänen Person placeholder image
Ari Räisänen
Försäljning | Norra Finland